Дні брехунів та авантюристів: Астролог розповіла, чого не варто робити в останні вихідні липня

27 і 28 липня - дні брехунів та авантюристів. Намагайтеся уникати співробітництва з ненадійними партнерами. Про це розповіла астролог Олена Максимова, зазначають Патріоти України.

"Не довіряйте рекламі та пліткам. Довірливі особи можуть ошукати самі себе, - говорить астролог. - Уникайте участі в азартних іграх. За кілька годин у ці вихідні можна втратити всі свої заощадження. Не слід обирати екстремальних видів спорту як форми відпочинку. Зростає небезпека травмування. Похід до перукарні перенесіть на кінець наступного тижня. Стрижене цими днями волосся погано лежатиме й повільно відростатиме".

Овен

Зірки сприятимуть реалізації ваших планів. Навіть за наявності фінансового дефіциту ви матимете можливість придбати усе необхідне. Рідні не дадуть вам згадати про власні потреби. Весь час ви займатиметеся чужими справами. Більше уваги приділіть дітям.

Тілець

На прихід зароблених грошей доведеться ще трохи зачекати. Обмежте свої витрати списком необхідних товарів. Звільніть свій дім від зайвих речей.

Близнюки

Заробленого не вистачатиме на покриття потреб вашої родини. Попрацюйте у вихідні. Це допоможе легко дожити до зарплати. Зрушень на краще у стосунках не буде. Важко буде розібратися зі своїми бажаннями. Не давайте волю ревнощам.

Рак

Проводьте операції купівлі-продажу без участі посередників. Їхні послуги коштуватимуть надто дорого. Стережіться шахрайства. Фантазія може завести вас далеко. Не плутайте її з реальністю, якщо не хочете потрапити у незручне становище.

Лев

Витрачати гроші на розваги не розумно. Вони знадобляться для більш важливих справ. Загублені у ці дні речі не повернуться до вас. Спробуйте з головою поринути у реалізацію спільного з партнерами проекту. Це буде цікавіше за романтичне побачення.

Діва

Високі заробітки дозволять обирати відпочинок на власний смак. Не шкодуйте грошей на підтримання здоров'я. Залишайтеся у ці дні вдома. Приймайте гостей. Займіться улюбленими справами. Не шукайте собі зайвого клопоту.

Терези

Вчасно здійснюйте ремонт сантехніки. Не залишайте без нагляду працюючі пральні машини. Перевіряйте крани перед виходом з дому. Можливі збитки через побутові аварії.

Скорпіон

На вас валитиметься багато роботи. Але й фінансовий виграш буде добрий. Не дозволяйте собі лінуватися. Подружнє життя не може будуватися за правилами та інструкціями. Навчіться спокійно сприймати відмінну від своєї точку зору.

Стрілець

Грошей у кишені достатньо. Зачекайте з придбанням аксесуарів для оновлення інтер'єру. Задовольніть свій пізнавальний інтерес. Купуйте книги. Відправляйтеся на екскурсію. Не сумуйте з приводу втраченого кохання. Звільніть своє серце для нових пригод.

Козеріг

Середні доходи минулого тижня примусять вас економити у вихідні. Обмежте свої витрати до необхідного мінімуму. Кохані прагнуть догодити вам. Оцініть їхні старання.

Водолій

Не час наймати робітників. Це будуть викинуті на вітер гроші. А ви і без того відчуватимете обмеження у фінансах. Особисті побачення краще пройдуть у неділю. Кохані приємно здивують вас. Суботу присвятіть вирішенню власних проблем.

Риби

Сплануйте свої вихідні зарання. Експромт вийде невдалим. Намагайтеся не виходити за рамки своїх фінансових можливостей. Не беріть на себе спонсорських обов'язків.

Джерело: Gazeta.ua
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перемога прийде не просто як воєнний тріумф: У карпатського віщуна знайшли пророцтво про закінчення війни в Україні (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:15

У 2024 році відбудеться вирішальна битва, яка призведе до завершення війни, настання миру та процвітання в Україні. Про це розповів старець Єремія із Карпат, передають Патріоти України. "Настане рік 2024 і в цьому році зійде зоря нової надії. Військо У...

Немає механізмів повернути українців із-за кордону, кожна країна буде захищати свої інтереси - Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:53

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що Варшава може допомогти повернути чоловіків призовного віку в Україну, про це ж обіцяли подумати і в Литві. Проте в Німеччині заявили, що чоловіки можуть залишаться в країні навіть з недійсним па...