"Днями зустріла десь на ютубі комент росіянки: "так отдайтє, х*хлы, все савєтскоє, оно нє ваше...", - блогерка із Харкова

"Вранішній приліт російської ракети в Харків. Фото вже публікують офіційні ресурси, тому дозволю собі і я. Але мова піде не про сам приліт, а дещо інше", - пише харківська блогерка Олена Кудренко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Придивіться до фото - які будівлі в Харкові. Таких у нас багато. А на днях я зустріла десь на ютубі комент росіянки: "так отдайтє, х@хлы, все савєтскоє, оно нє ваше...".

Звичайно, будівлі такого рівня та краси не схожі на радянські, скоріше за все вони значно старші за віком. Я не знавець історії архітектури, якщо чесно. Чула, що нашу місцеву архітектуру й називають "сталінським ампіром". Буду вдячна побачити в коментарях якусь цікаву інформацію від тих, хто на цьому знається.
Але я ніяк не можу уявити, як до нас свого часу приїхали будівельники та архітектори з якоїсь якутії чи бурятії, щоб побудувати тут щось для нас, "х@хлів". Навіть з москви чи пітеру, бо навпаки в пітер та москву привозили спеціалістів і з України в тому числі, а до цього з Європи, щоб створити щось цікаве.
Та й що росіяни можуть вважати своїм з радянської спадщини? Союз міг бути сильним тільки за наявності України в його складі. Без України в росіян якісь фантомні болі. Що значить віддайте? Несамодостатність окремої людини - це проблема. Несамодостатність цілої країни - катастрофа. Невдячні та ненажерливі".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Полковник "вирішує питання": Начальника ТЦК Рівного викрили в любовних пестощах з підлеглими під іконою у робочому кабінеті (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 3:25

Начальник Рівненського ТЦК підполковник Олександр Ярмошевич потрапив до сексуального скандалу. У мережі з'явилося відео, як він на робочому місці цілується з кількома колегами. Пресслужба Рівненського територіального центру комплектування та соціальної...

МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрієм нагадує особу, яка страждає від домашнього насильства, але не здатна порвати з насильником, - Євстратій Зоря

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:30

"Також впливає матеріальна залежність – відсутність власного житла, власних зовнішніх контактів, осіб, на чию допомогу можна розраховувати. Зрештою, впливає звичайний страх, що «все буде лише гірше». Структура МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрі...