Доброго вечора, Севастополю! Поблизу бази військового флоту РФ знову пролунали вибухи

Увечері 14 вересня у тимчасово окупованому Севастополі після вчорашньої ракетної атаки знову гучно. Про це пише Telegram-канал "Крымский ветер", передають Патріоти України.

Як зазначається, про те, що було чутно вибухи, повідомили занепокоєні місцеві мешканці. "З Севастополя повідомляють про, ймовірно, пуски ракет, звуки запуску чули підписники на Північній стороні міста", - йдеться у повідомленні.

Паблік "НП Севастополь" також повідомив про те, що лунали звуки, схожі на вибухи, у Севастопольській бухті, по якій напередодні були здійснені ракетні атаки. "Що за вибухи... Що стріляє у бухті?", - йдеться у повідомленні.

Згодом цей же Telegram-канал написав, що губернатор Севастополя пояснив, що це за вечірні вибухи. "Гучні звуки в центрі міста - це флот проводить профілактичне гранатометання на користь ППДО (Протипідводно-диверсійне забезпечення, - Ред)", - процитував губернатора паблік.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...