Довелося зробити ін'єкцію: Олі Поляковій стало зле на відпочинку в Африці (фото)

Українська співачка Оля Полякова поділилася з шанувальниками про те, що на африканському курорті її застав сильний головний біль. За словами співачки, вона майже не могла поворухнути головою та ледь розплющувала очі. У своєму Instagram вона порівняла біль з мігренню, передають Патріоти України.

Втім, артистка зазначила, що на таку хворобу ніколи не страждала. "У мене розболілася голова так, що я навіть не можу очі розплющити. Я не знаю що це коїться. Якийсь біль типу мігрені, але у мене їх ніколи не буває", - пояснила зірка.

Полякова завжди з собою має невелику аптечку з ліками першої необхідності. Тому вона одразу вколола собі знеболювальні. Довгий час фани знаменитості були стурбовані її станом.

Незадовго після ін'єкцій зірка вийшла на зв'язок з пляжу. З дуже виснаженим виглядом Оля повідомила, що біль не минув. Проте вже за годину артистці стало краще. Вона розповіла, що їй довелося випити додаткову дозу ліків, щоб оговтатися.

Після того, як все минуло, Полякова припустила, через що так трапилося. Вона вважає, що цьому посприяв тиск або погода. "Мені стало легше. Слава Богу були ліки. Завжди, коли їду за кордон, беру з собою ампули, які треба колоти. І це мене рятує. Не знаю, що це було. Може, тиск, а може, погода. Не знаю, але мене відпустило і це щастя", - додала знаменитість.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...