"Дуже боїться за своє життя": Експерт розповів, як відрізнити Путіна від його двійників

Експерт розповів, як відрізнити Путіна від його двійників

Кандидат психологічних наук, фахівець з психодіагностики Дмитро Попов розповів, чи дійсно президент РФ Володимир Путін знову вдається до послуг двійників, а також пояснив, як їх відрізнити від справжнього диктатора, передають Патріоти України.

"На зустрічі з військкорами я побачив реального бункерного, тобто того, який приймав доповідь по Маріуполю, зустрічався з Сі, того хто проводив ось це прокляте засідання 22 лютого, на якому постановили атакувати Україну. А на форумі вже був двійник…", - сказав він ефір.

Експерт розповів, як він відрізняє двійників з психологічної точки зору. "Б дуже боїться за своє життя. По всій видимості у нього є якесь дійсно хронічне захворювання, тому що періодично у нього не працює права сторона тіла, права рука і рідше права нога. Але права рука відмовляє дуже часто. Путін коли виходить на публіку, він намагається бути дуже дистанційованим від усіх, хто б то не був, або ж вони проходять якийсь карантин. Тому зустрічався з Макроном і з секретарем ООН за цим столом, як футбольне поле... Двійник, який вже прийняв два паради лізе ще й до людей похилого віку ", - сказав Попов.

"Також я вимірюю наступні відстані на обличчі, неважливо, яка проекція, тому що я беру не саму відстань, а їх співвідношення між собою. Це відстань від перенісся до верхівки, від перенісся дот підборіддя, відстань між краями очей, відстань між скронями і співвідношення всіх цих речей між собою. Ці співвідношення показують нам цифри з різницею в кілька сотих, якщо це одна і та ж людина, якщо різні люди - то різниця в десятих. Тобто вона існує і ось таким чином я їх відрізняю", - додав психолог.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Шойгу намагався зберегти посаду": Військовий експерт пояснив поспіх окупантів у наступі на Харківщині

неділя, 19 травень 2024, 21:01

Військовий експерт Михайло Притула вважає, що Шойгу намагався зберегти посаду міністра оборони РФ, розпочавши наступ на Харківщині повністю непідготовленим угрупованням військ, передають Патріоти України. "Росіяни почали наступ на Харківщині, не підгот...

Інцидент із гвинтокрилом Ебрагіма Раїсі: Американський фахівець розповів, що насправді означає "жорстка посадка"

неділя, 19 травень 2024, 20:03

Державні ЗМІ Ірану повідомили, що вертоліт президента країни Ебрагіма Раїсі здійснив "жорстку посадку". Колишній пілот вертольота Еш Александер-Купер розповів Sky News, що таке формулювання охоплює цілу низку сценаріїв: від доволі м'якої або мимовільно...