"Двійки ставив і з уроків виганяв": Шкільний вчитель з Херсонщини воює на передовій разом з колишнім учнем (фото)

Шкільний вчитель з Херсонщини служить уже два роки. Разом зі своїм учнем пішли в армію і захищають зараз Україну на передовій.

"Фізрук" разом зі своїм учнем "Жигулем" / фото Оперативно-тактичне угруповання "Схід"

Шкільний вчитель з фізкультури з Херсонської області Олександр разом зі своїм учнем, на прізвище Копійка пішли разом в армію і захищають зараз Україну на передовій. Про це йдеться у повідомленні Оперативно-тактичного угруповання "Схід" у Facebook, передають Патріоти України.

Олександр на псевдо "Фізрук" у 28-й окремій механізованій бригаді імені Лицарів Зимового Походу служить уже два роки.

 фото Оперативно-тактичне угруповання "Схід"

"Пропрацювавши у школі 24 роки, виховавши не одного воїна серед учнів, зрозумів, що порох у порохівниці ще є. Із нашого села та сусідніх населених пунктів пішли служити дуже багато чоловіків, більшість - молодь, тож продовжувати спокійно вчителювати вже не зміг. До того ж я маю бути прикладом для місцевих хлопчаків!" - ділиться Олександр.

 фото Оперативно-тактичне угруповання "Схід"

Війна на сході України для "Фізрука" триває вже другу ротацію. Каже, що попри оголошений режим припинення вогню, обстрілів та ворожих провокацій вистачає.

Учень "Фізрука" Сашко Копійка через своє прізвище одразу отримав від побратимів позивний "Жигуль".

"Почув свист, а тоді крик "Фізрука": "В укриття!". Одразу "пірнув" до ями, встиг заскочити. Того дня по нас працювали міномети 120-го калібру та СПГ. Добре, що ротації передувала ретельна підготовка на полігонах, за кілька місяців ми до автоматизму відпрацювали і наступ, і оборону", - розповідає про своє перше бойове хрещення Сашко.

"Фізрук" каже, саме такі, як Сашко, і стали головною причиною різкої зміни фаху в досить поважному віці. А сам Сашко пригадує, як вчитель йому "двійки ставив і з уроків виганяв, а тепер служимо на одній позиції".

 фото Оперативно-тактичне угруповання "Схід"
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...