"Диявол носить Prada": Скільки коштує одяг, у якому постав перед судом одеський військком Борисов

У соцмережах встановили, в одязі яких брендів постав перед судом начальник Одеського обласного територіального центру комплектування та соцпідтримки Євген Борисов, повідомляють Патріоти України.

Так званий військком опинився на лаві підсудних за підозрою у зловживанні службовим становищем в умовах воєнного стану. За даними слідства, Борисов налагодив корупційну схему, суть якої полягала у вимаганні хабарів за звільнення військовозобов'язаних від призову.

Крім того, раніше екснардеп Ігор Мосійчук заявив, що підозрюваний купив і записав на свою матір-пенсіонерку віллу в іспанській Марбельї вартістю майже 4 млн євро.

Зі свого боку журналіст Юрій Бутусов розповів, що дружина Борисова у 2022-му купила собі Mercedes-Benz G63 AMG за вісім мільйонів гривень, продавши до цього за шість мільйонів Mercedes-Benz GLS 580 2020 року випуску.

Своєю чергою користувачі соцмереж вважають, що про розкішний спосіб життя фігуранта корупційного скандалу можна судити також і за одягом, у якому його затримали та доправили до суду.

Зокрема, у Telegram-каналі Шляхта повідомили, що Борисов був одягнений у поло Etro вартістю близько 350 євро, штани Hugo Boss за 120 євро та черевики Prada — 680 євро. І можна тільки уявити, які ще бренди і на яку суму можна знайти у гардеробі цього «модника».


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ситуація під Вугледаром загострилася: Маломуж пояснив, чим для України обернеться втрата міста

субота, 28 вересень 2024, 18:15

Ситуація біля Вугледара на Донеччині може розвиватися за двома основними сценаріями. Зокрема, загроза існує для Покровська. Таку думку висловив генерал армії Микола Маломуж в ефірі телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. З його слів, в разі з...

"Єдина правильна відповідь - "все добре": Ольга Фреймут розлютила українців черговим уроком "хороших манер" (відео)

субота, 28 вересень 2024, 16:30

Ольга Фреймут, яка після початку великої війни виїхала до Великої Британії, відновила свою рубрику з порадами з етикету, які нерідко ставали предметом жартів і пародій. Телеведуча запустила марафон сучасних манер, який має власну сторінку в Instagram, ...