Диктатора очікують великі проблеми: Астролог озвучила прогноз щодо Путіна

У найближчі півроку на кремлівського диктатора чекає складний період. Таким прогнозом поділилася астропсихолог Ірина Звягіна, передають Патріоти України.

Експерт заявила про те, що живучість Путіна повною мірою відображає характерні риси етносу Росії.

"У війнах, розгулі, заздрості, самолюбстві - у прихильників "російського світу" простежується абсолютна самовідданість, готовність зректися всього і раптово стати "огидним виродком і злочинцем". "Колообіг судомного і моментального самозаперечення і саморуйнування", - писав про цю рису етносу Федір Достоєвський. На думку українських воєначальників, будь-яка держава, зазнавши таких втрат у війні, які вже зазнала росія, вже завершила б свою експансію. Але для Росії поняття "багато жертв" не існує в принципі", - розповіла експерт.

Вона також зазначила, що апетити кремлівського диктатора дуже добре описує мапа повернення Юпітера до його гороскопу 11 років тому - 29 квітня 2012 року. "Планети, що спостерігаються астрологом, символізують амбіції, війну та трансформації. Тваринність диктатора астропсихолог пояснює підтримкою "підданих". "Карта ця вже реалізувалася, сусідні землі справді були окуповані. Але очевидним є й те, що шляхи у них зав'язали. І цій карті залишилося терміну півроку" , - каже Звягіна.

Вона розповіла про те, що 11 квітня 2024 року починає діяти нова карта повернення Юпітера, не така ж сильна, як її попередниця. Російський презилент все глибше ув'язує, але розраховувати на відмову від амбіцій, що залишилися, не варто. "Карта в динаміці посилить свій вплив у квітні-травні 2024 року. Попереду маячить період великого занепаду. Але півроку він ще має" , - розповіла про ситуацію експерт.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...