Ефектна робота сил спецоперацій ЗСУ та MLRS: Російська колона перетворилася на рештки палаючого заліза (відео)

Українські військові знищили велику кількість техніки та живої сили противника.

У мережі з'явилося відео епічного знищення російської військової техніки, яке здійснив "дует" екіпажу Сил спеціальних операцій та MLRS. Відповідне відео у понеділок, 10 жовтня, опублікував у Facebook Павло Кашчук.

Російську військову техніку, яка ховалася в лісосмузі, виявляла аеророзвідка СЗГ, після чого MLRS завдавала точного удару по виявлених позиціях.

Кашчук зазначив, що відео ілюструє роботу професійної армії та сучасної зброї, які він протиставив російській армії, яка сьогодні обстріляла мирні міста.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Чеська ініціатива із закупівлі снарядів для Києва стикається з перепонами: Що сталось

понеділок, 20 травень 2024, 20:43

Через три місяці після початку масової закупівлі боєприпасів для України чеські чиновники поділяються різними оцінками того, як це відбувається. Про це пише Defense News, передають Патріоти України. "Ініціатива під керівництвом Чехії щодо фінансування ...

Не в Україні й не в Іспанії: Потап розсекретив, де зараз живе

понеділок, 20 травень 2024, 20:28

Відомий український репер та музичний продюсер Потап, який гастролює по європейських містах, не поспішає повертатися в Україну. Виконавець розповів про свої плани та розсекретив країну, в якій нині перебуває, інформують Патріоти України. Олексій Потапе...