Експерти розповіли про користь корейської дієти для жінок

Вона передбачає повну відмову від борошняних виробів, фастфуда, жирних страв і цукру.

Відомо, що краса і молодість жінок залежить не тільки від дорогих косметичних засобів, але і від способу життя. Експерти розповіли, що підтримувати молодість і красу кожна жінка може за допомогою корейської дієти, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Свою молодість кореянки підтримують за допомогою продуктів, що містять велику кількість корисних вуглеводів, білків, клітковини і антиоксидантів. Як відзначили дієтологи, серед кореянок дуже мало тих, хто має зайву вагу. Крім того, в Південній Кореї дуже висока тривалість життя, і навіть в похилому віці кореянки виглядають набагато молодшими.

Це пов'язано, перш за все, з унікальною корейською кухнею. У ній переважають морепродукти і риба, які кореянки поєднують з дуже корисним бурим рисом. На відміну від інших сортів рису, коричневий продукт має низьку калорійність і безліч корисних речовин в своєму складі.

З перших страв в Кореї дуже популярний суп з морських водоростей. Для його приготування кореянки використовують тільки соєвий соус, кунжутне масло, часник, яловичину і сушені водорості. Однією з улюблених страв корейських жінок є кимчи - це квашена пекінська капуста з безліччю приправ. З напоїв в Кореї дуже популярні ячмінний чай і сік з селери.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Затримання заступника Шойгу – це негативний сигнал для нас, - Вадим Денисенко

четвер, 25 квітень 2024, 0:30

"Затримання заступника Шойгу. Чому це негативний сигнал для нас", - пише політолог Вадим Денисенко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "1. Затримання такого рівня не могло бути проведене без погодження з ...

"Стоило мне лишь один раз вы*бать овцу… ": Іван Яковина дотепно пояснив, ким став Путін для Єльцина

четвер, 25 квітень 2024, 0:15

"Ельцин много всего хорошего хотел сделать, а в начале своего срока даже кое-что сделал. Но запомнится он тем, что буквально за руку привел Путина в свой кабинет и посадил его на трон", - пише російський опозиційний журналіст Іван Яковина на своїй стор...