"Ета проста празднік какой-та!": Україна, крім тральщика у севастопольській бухті, затопила ще і ракетоносець, носій "Калібрів"

Ніч на 19 травня стала по-справжньому чорною для Чорноморського флоту ВМС РФ. За попередніми даними окупанти вперше за час війни одночасно втратили два кораблі

Малий ракетний катер "Циклон"

Не встигли українці порадіти як слід знищенню морського тральщика "Ковровець", котрий окупанти в кращі для себе часи активно використовували для мінування української акваторії Чорного моря, як поступила ще одна приголомшлива новина. Під час того ж ракетного удару по бухтам Севастополя ймовірно був уражений корабель ВМФ Росії "Циклон", який є носієм сумнозвісних ракет "Калібр". Про це з посиланням на свою моніторингову групу повідомляє Telegram-канал Крымский ветер. Моніторингова група повідомляє, що корабель зник після обстрілу.

"Сьогодні біля Курячої пристані, поряд з якою було завдано ракетного удару, знаходився корабель завдовжки 70-75 метрів, повідомляє моніторингова група… Після обіду корабля тут уже не було", - йдеться в повідомленні.

Під удар потрапив саме малий ракетний катер Циклон - носій крилатих ракет типу Калібр, припускає моніторингова група.

Російський Telegram-канал Досьє шпигуна підтвердив цю інформацію. Там вважають, що українська армія вдарила по ньому двома балістичними ракетами ATACMS.

Пропагандисти визнали, що внаслідок удару загинуло шестеро військовослужбовців Чорноморського флоту Російської Федерації. Іще 11 осіб постраждали, а саме судно затонуло.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Міст Путіна у небезпеці: Поблизу Керчі після повітряних ударів розпочалась потужна пожежа (відео)

понеділок, 1 липень 2024, 1:00

Увечері в неділю, 30 червня, в окупованому Криму під час повітряної тривоги чули вибухи. У Щолкіному (північне узбережжя Керченського півострову), ймовірно, був приліт. Про це повідомляє Telegram-канал Крымский ветер. . За даними Telegram-канала, вибу...

ЗСУ рекомендують мешканцям окупованої Бєлгородщини позначати для безпеки від нальотів свої будинки написом «БНР». Вже є послідовники

понеділок, 1 липень 2024, 0:05

ЗСУ просять бєлгородців вивішувати написи «БНР» на будинках. Це необхідно для безпеки цивільних осіб, такі будинки не будуть атакувати дрони. Як пише білгородський канал «Попіл», у Грайворонському міськокрузі ЗСУ розкидають із дронів пропагандистські л...