"Фаєр-шоу" для росіян: Бійці підрозділу "Хижак" поділились ефектним відео

Бійці підрозділу "Хижак" патрульної поліції показали, як нищать російських окупантів у Донецькій області. Відповідне відео опублікувала Національна поліція у соцмережі Facebook, передають Патріоти України.

Зазначається, що поліцейські полюють на окупантів FPV-дронами та б'ють прямо в ціль. "Фаєр-шоу" для росіян влаштувала fpv-група поліцейських з бригади патрульної поліції "Хижак". Бійці влучно вражають ворога та щодня випалюють русню з нашої землі", - йдеться в дописі під відео.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Потрібно більше техніки, людей та зброї": Гетьман спрогнозував, коли війська РФ з усіх сил посунуть на Курахове

четвер, 17 жовтень 2024, 23:40

Російські окупанти можуть спробувати взяти Курахове Донецької в напівоточення. Битва за місто, ймовірно, розпочнеться найближчими тижнями. Про це у коментарі РБК-Україна заявив військовий експерт, майор запасу ЗСУ Олексій Гетьман, передають Патріоти Ук...

Військовий експерт назвав єдиний спосіб, яким росіяни можуть атакувати НАТО

четвер, 17 жовтень 2024, 22:04

У НАТО вже деякий час попереджають про можливу атаку Росії на альянс, зокрема, у розвідувальній службі Німеччини заявили, що Росія може напасти на НАТО до 2030 року. Однак, як сказав військовий експерт, полковник запасу ЗСУ Петро Черник, у РФ є лише од...