"Фантастична історія про карму": У Сіверськодонецьку загинув у ДТП соратник Киви

У Сіверськодонецьку внаслідок ДТП загинув місцевий колаборант Віталій Невеселий, який очолював обласну організацію руху Іллі Киви Патріоти за життя. Про це у четвер, 17 жовтня, повідомив журналіст та головний редактор видання Трибун Олексій Артюх, передають Патріоти України.

16 жовтня Hyundai Tucson протаранив автомобіль Нива, за кермом якої знаходився колаборант, зазначив Telegram-канал Луганщина оперативна. «Джерела підтверджують інформацію, але поки не поспішаємо та чекаємо на 100% пруфи. Якщо дійсно правда, то це просто фантастична історія про карму, погодьтеся», — написав Артюх.

Олексій Артюх / Telegram

Віталій Невеселий з липня 2018 року до жовтня 2020 року очолював міський відділ молоді та спорту Сіверськодонецької міської ради. У липні 2020 року він оголосив на своїй сторінці у Facebook, що став головою обласної організації Патріоти за життя, якою керував зрадник Кива.

Після того, як російські війська окупували Сіверськодонецьк влітку 2022 року, російські окупанти призначили його знову на посаду керівника «відділу молоді та спорту» у місті.

20 вересня 2023 року Віталію Невеселому оголосили про підозру у колабораціонізмі. За даними слідства СБУ, він став керівником осередку російської партії Новые люди в окупованому Сіверськодонецьку та організовував політичні акції на підтримку російських військ, пише Суспільне.

14 серпня СБУ встановила особи 15 колаборантів, які готують псевдовибори до місцевих окупаційних органів росіян на тимчасово захоплених територіях Луганської області. До списку увійшов і Невеселий.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Обмежені імперці путіна не встигають "тирити" ноу хау: Бійці ЗСУ використовують "рюкзаки-їжаки" і наземних роботів, що знов робить українців на полі бою на крок попереду загарбників

неділя, 20 жовтень 2024, 6:00

Нове обладнання для боротьби з російськими безпілотниками має з'явитися на передовій приблизно через місяць. Сили оборони Урини стали використовувати "рюкзаки-їжаки" і високотехнологічних наземних роботів у спробі захиститися від російської безпілотної...

Страхи зрадника збулись через 10 років: ЗСУ взяли в полон ватажка "Луганської гвардії", котрий вивісив російський прапор над ОДА 2014 роцку

субота, 19 жовтень 2024, 23:55

Один із найвідоміших луганських колаборантів, керівник бойового крила "Луганської гвардії" Герман Прокопів, імовірно, опинився в полоні Сил оборони України. Фото чоловіка опублікував Telegram-канал "Не чекай на мене з України", передають Патріоти Украї...