"Героїчні фашисти": На Росії знову осоромилися з плакатом до 9 травня (фотофакт)

У російському місті Таганрозі терміново демонтували банер, підготовлений до ювілейного святкування 9 травня. На ньому були зображені німецькі солдати.

Фото і відео цього банера опублікував в соціальній мережі житель міста Андрій Розкішний, передають Патріоти України.

На одному зі знімків зображені солдати, які оточили танк. За словами фахівців, їхня уніформа, каски і погони точно вказують на те, що це німецькі солдати. Фотографія ілюструє вантаження десанту на броню одного з наймасовіших танків німецького Вермахту в районі Вязьми в жовтні 1941 року.

На другому знімку зображені маршируючі військові німецькі музиканти.

Після активного обговорення цього конфузу в групі "Таганрозький краєзнавець" в соцмережі Facebook банер по-швидкому демонтували.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Час випробувань ще не минув": Старець Захарій назвав рік закінчення війни в Україні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:43

З'явилось нове пророцтво старця Захарія, в якому названо час завершення війни в Україні. Про це йдеться на каналі "Український молитовник" на YouTube, передають Патріоти України. За його словами, час випробувань не минув, однак кожен іспит виявиться кр...

Пілот важкого бомбардувальника розповів, чому впав Ту-22М3 і чим він унікальний

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:27

Для Росії літак важливий тим, що може нести ракети, які запускаються на сотні кілометрів. Оприлюднені відео падіння Ту-22М3 не дають однозначної відповіді про те, чому саме впав літак. Можуть бути декілька причин, одна з яких – поява в Україні модерніз...