У суботу, 30 січня, був Міжнародний день круасана, тому телеведуча Лілія Ребрик вирішила на честь свята навчити шанувальників швидко і без клопоту готувати ці смачні здобні вироби з начинкою із згущеного молока і насолоджуватися ними в зимовий вікенд. Вона публікував рецепт ласощів на сторінці в Instagram, передають Патріоти України.
"В такий снігопад тільки й хочеться, що або на санчатах кататися, або балуватися вдома чимось смачненьким! Хоча і перше другое не виключає: спочатку санчата, потім - смачненьке!" - поділилася Лілія формулою вдалих вихідних."Не соромтеся і не переймайтеся: беріть готове листкове тісто! Звісно, якщо маєте час і натхнення - можете і самі його приготувати, але можна й готове. Отже, беріть півкіло тіста, 100 гр вареного згущеного молока, одне яйце, зовсім трохи борошна, цукрової пудри або какао, і олії, щоб змазати пергамент. Тісто потрібно розморозити заздалегідь. Розкатайте його у прямокутник товщиною 3-5 мм і розріжте на трикутнички по 5-6 см (якась кухонна геометрія у нас з вами виходить) на кожен трикутник покладіть по ложці згущеного молока! Зверніть рогалики, починаючи з широкого краю. На деко покладіть пергамент і змастить олією, покладіть на них рогалики і дайте постояти 30-35 хвилин за кімнатної температури. Взбийте яйце і змастіть кожен круасан, присипте трошки борошном і відправте у духовку, заздалегідь розігріту до 200 градусів. Готуйте, поки круасани не стануть румяними (це десь хвилин 20)! Коли трохи охолонуть - посипте цукровою пудрою, дрібно натертим шоколадом або какао!" - порадила ведуча.
Поки живі окупанти на півночі Харківщини нажахані втратами своїх військ і сприймають поранення та евакуацію з полю бою як щасливий квиток, єдина можливість ще пожити, зазначають Патріоти України. Ось який матеріал з цього приводу знайшов та переказав Ю...
Православне свято 22 листопада за новим календарем (5 грудня за старим) - день пам'яті святителя Прокопія, який володів даром чудотворення і привів у християнську віру чимало людей (У народі - Прокоп'єв день, - Патріоти України). Українські віряни тако...