Грабіжник банків погорів через поганий почерк (фото)

Він давав касирам записки з вимогами віддати готівку. Грабіжник пішов з порожніми руками, коли співробітники банку не змогли розшифрувати його вимоги.

Грабіжник пішов з порожніми руками, коли співробітники банку не змогли розшифрувати його вимоги / фото sussex.police .uk

Грабіжник за два тижні відвідав три банки у двох містах. Там він давав касирам записки з вимогами віддати готівку, передають Патріоти України.

Житель британського Сент-Леонардса у Східному Суссексі спробував пограбувати банк, але зазнав поразки через власний поганий почерк.
Як розповіли в поліції графства, 67-річний Алан Слеттері за два тижні відвідав три банки у двох містах. Там він давав касирам записки з вимогами віддати готівку. Першу спробу чоловік зробив в Істборні. Однак службовець банку не зміг розібрати почерк, і Слеттері пішов з порожніми руками.

Згодом персоналу зрештою вдалося розшифрувати написане. У записці йшлося: "Ваш екран не зупинить те, що я маю, просто передайте 10 і 20. Подумайте про інших клієнтів". Тоді співробітники банку зателефонували в поліцію та передали правоохоронцям записку і відео з камер спостереження.

У другому банку в його рідному містечку спроба пограбування Слеттері вдалася: він забрав 2 400 фунтів. У третьому банку співробітники відмовилися видавати гроші та повідомили правоохоронцям.

Завдяки невдалій спробі, а також характерному почерку злочинів грабіжника з поганим почерком розшукали й затримали. Слеттері визнав себе винним у всіх трьох злочинах і був засуджений до шести років в'язниці.

фото записки грабіжника sussex.police .uk

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ложь Пентагона и западных СМИ о том, что удары по аэродромам вглубь России на 300 километров утратили смысл - Злий Одесит

неділя, 8 вересень 2024, 13:10

Страны Запада, в частности США, продолжают сохранять свою позицию в вопросе предоставления Украине права наносить удары западными дальнобойными ракетами вглубь территории России. Оправдывают они это разными причинами - от угрозы эскалации и вплоть до т...

Огляд карти бойових дій 8 вересня 2024 року, - Злий Одесит

неділя, 8 вересень 2024, 11:40

Сьогодні 8 вересня. Триває 928 доба оборони України проти російської навали. Рух росіян на Покровськ та Мирноград сповільнився, вони намагаються перекрити фланги покровського виступу; на південному фланзі, отримали по зубах під Селидовим, але рухаються...