Грала дружину Івана Грозного: Відомій російській актрисі загрожує 20 років колонії

У Росії заарештували відому актрису Рамілю Іскандер. Їй загрожує 20 років колонії через те, що у неї знайшли наркотики, а саме два кілограми мефедрону і дозу кокаїну, інформують Патріоти України.

"Наркотики були виявлені в ході обшуків в будинку Рамілі Хісамової (справжнє прізвище) в поселенні Марушкінське та в салоні її автомобіля Subaru. Всього поліцейські вилучили трохи менше 2 кг мефедрону і 0,05 г кокаїну. Проти актрису порушили кримінальну справу за замах на збут в особливо великому. Їй загрожують до 20 років колонії", - повідомляє російський Telegram-канал SHOT.

За даними росЗМІ, обшуки в будинку у актриси проходили 29 серпня. Наркотики знайшли у згортках під обшивкою її автомобіля. Після цього 46-річну артистку затримали і відправили на допит.

Чим відома Раміля Іскандер

Актриса знімалася у фільмах і серіалах. Вона грала дружину Івана Грозного в кінокартині "Цар", а також виступала в театрі. Крім цього, росіянка була дубляжною актрисою.

Вона озвучувала кінострічки, в яких грали Міла Куніс, Скарлетт Йохансон, Маріон Котійяр. Жінка не вела соцмережі і рідко говорила про своє життя. Свою позицію щодо повномасштабної війни РФ проти України Іскандер не озвучувала. Чи підтримувала вона путінський режим - невідомо.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...