Гуляла днями з друзями й побачила, що споруда УПЦ МП на території Десятинної церкви далі живе і процвітає, - журналістка

"Гуляла днями з друзями Пейзажкою і побачила, що споруда УПЦ МП на території Десятинної церкви далі живе і процвітає. Пригадуєте, ще восени 2023 було рішення Апеляційного суду Києва про його демонтаж? «Храм-кіоск» далі торгує свічками, іконами, якимись книжками, баба за прилавком проклинає «уніатов, бєзбожніков і хрістопродавцев», тобто у них все як завжди", - пише журналістка Мирослава Барчук на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Я запитала відвідувачів (абсолютно сучасних, молодих, good looking людей), які заходили до цього МАФу, чи в курсі вони, що РПЦ оголосила війну проти України священною. Виявилось, що вони моляться за мир і вразумлєніє безбожників (тобто за мене), через яких власне і почалась ця війна.

Дивне враження. Чудовий день, сонячний Київ, цвіт і пахощі на Володимирські гірці, україномовне море людей, красивих, розумних облич, і раптом всередині цього старий жахливий метастаз.

Пригадуєте заяви Мінкульту, Карандєєва про перемогу над «осередком країни-агресорки в центрі Києва»? І що ж? А нічого. Осередок далі існує, ніякої перемоги нема. Рішення суду не виконане досі".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про Харківський операційний напрямок... - Костянтин Машовець

п’ятниця, 17 травень 2024, 1:03

Там, судячи зі всього, наступає досить цікава фаза "большого российского наступления на Харьков". . 1. На Вовчанському напрямку ситуація залишається достатньо складною. Будь-які твердження про, нібито, її "повну стабілізацію" явно передчасні... . На...

Хто такий Кірющенко, який заробляє мільярди на блекаутах, - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 17 травень 2024, 0:30

"Друзі та куми Зеленського та "Кварталу" стають мультимільйонерами під час війни. Їх уже не хвилює ані те, що країна тоне у крові, ані прямі заклики державного секретаря США Ентоні Блінкена припинити займатися корупцією, бо це руйнує військові спроможн...