Густий чорний дим та вибухи: У російському Єкатеринбурзі сталася масштабна пожежа (фото, відео)

У неділю, 17 вересня, у російському місті Єкатеринбурзі, яке є адміністративним центром Свердловської області та четвертим за кількістю населення містом РФ, спалахнула масштабна пожежа. Про це повідомляють місцеві Telgram-канали, публікуючи фото та відео з місця інциденту, передають Патріоти України.

Величезний стовп чорного диму бачили мешканці у різних районах міста. Складалося враження, що палає найбільший на Уралі виставковий центр "Експо-Єкатеринбург".

Згодом з'ясувалося, що пожежа спалахнула у промзоні неподалік. "У МНС прокоментували пожежу. Горить промзона на Сибірському тракті. Площа пожежі - 250 квадратних метрів. Вогнем охоплено і полімерні матеріали. У гасінні беруть участь 18 осіб та 6 спецмашин", - повідомляли в Telegram-каналі “E1.RU”.

Пожежники не тільки гасили вогонь, але й намагалися врятувати від пожежі бочки, в яких, ймовірно, були горючі речовини. Спершу у місцевому МНС запевняли, що обійшлося без постраждалих. Згодом стало відомо, що постраждала одна людина, її забрала швидка. Зрештою пожежу вдалося загасити. Причини загорання наразі не повідомляють.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дивне в замаху на Фіцо. Замішані російські спецслужби - Снєгирьов

понеділок, 20 травень 2024, 6:15

Замах на прем'єр-міністра Словаччини Роберта Фіцо влаштував місцевий письменник Юрай Цинтула, який пов'язаний з проросійськими силами. А західні спецслужби незадовго до замаху попереджали, що Росія готує провокації по всій Європі. Що задумав Путін? Про...

Щодо наявності оборонних позицій у північній Харківщині - Бутусов

понеділок, 20 травень 2024, 5:58

Питання та відповіді щодо проведених робіт:. 1. Чи побудовані лінії оборони? . - Три лінії оборони будувались ВЦА навколо Харкова, значна кількість оборонних споруд створена, хоча лінії оборони не завершені в повному обсязі. . Місто Вовчанськ - оборо...