І ще одне викриття: Авіапром ворога досі отримує запчастини з України, - Голобуцький

"І ще одне викриття: авіапром ворога ДОСІ отримує запчастини з України! За 17 місяців війни російська компанія "Авіа ФЕД сервіс" поставила міноборони РФ, Ростеху та президентському льотному загону запчастин як мінімум на 650 млн рублєй (2022-липень 2023 року). Більшість, на 370 млн рублєй, надійшла з України", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Згідно з митними даними, компанія імпортувала:

Деталі для ремонту літаків Ан-124 виробництва Харківського машинобудівного заводу ФЕД майже на 120 млн руб.
• Запчастини для локаційних станцій гелікоптерів Ка-32 виробництва київського заводу "Радар" більш ніж на 67 млн руб
• Деталі для ремонту двигунів Ан-24 та Ан-12 виробництва "Мотор Січ"
• Продукцію київського заводу "Артем", Харківського агрегатного конструкторського бюро, Вовчанського агрегатного заводу та інших українських підприємств приблизно на 170 млн руб.
==
Це дані чергового розслідування від «Важных историй»* (попереднє було про викрадених російськими чиновниками з Херсону немовлят).
Я не знаю, як це коментувати. З Богуслаєвим вже все зрозуміло. Але ж хтось на митниці це все оформлював. І в профільних відомствах не міг не знати ну геть ніхто, де дівається помітна частина виробленого. І податківці теоретично мали би зацікавитись джерелами формування оподатковуваної бази і надходження податків (і валюти, якщо це продавалось не за гривню). Спецслужби тут не надто дотичні – хоча тепер мусять почати окремі розслідування: хто, як, через кого, хто і чому ігнорував, хто пропускав...
Однак це ще раз підкреслює: не для всіх осіб з синіми паспортами війна реальна. Не для всіх громадян України реальність – одна й та сама. Частина живе в реальності війни, донатів на ЗСУ, родичів і друзів в шанцях. А частина – в реальності оборудок, відкатів, курортів, яхт і європейського шопінгу. Ці реальності не перетинаються.
--
* "Важные истории" - по суті, "хорошиє русскіє", позначені в РФ "іноагентами". Інтернет-видання, яке спеціалізується на журналістських розслідуваннях. Засноване у 2020 році російськими журналістами Романом Аніним та Олєсєй Шмаґун. Зареєстровано в Латвії".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...