І ще одне викриття: Авіапром ворога досі отримує запчастини з України, - Голобуцький

"І ще одне викриття: авіапром ворога ДОСІ отримує запчастини з України! За 17 місяців війни російська компанія "Авіа ФЕД сервіс" поставила міноборони РФ, Ростеху та президентському льотному загону запчастин як мінімум на 650 млн рублєй (2022-липень 2023 року). Більшість, на 370 млн рублєй, надійшла з України", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Згідно з митними даними, компанія імпортувала:

Деталі для ремонту літаків Ан-124 виробництва Харківського машинобудівного заводу ФЕД майже на 120 млн руб.
• Запчастини для локаційних станцій гелікоптерів Ка-32 виробництва київського заводу "Радар" більш ніж на 67 млн руб
• Деталі для ремонту двигунів Ан-24 та Ан-12 виробництва "Мотор Січ"
• Продукцію київського заводу "Артем", Харківського агрегатного конструкторського бюро, Вовчанського агрегатного заводу та інших українських підприємств приблизно на 170 млн руб.
==
Це дані чергового розслідування від «Важных историй»* (попереднє було про викрадених російськими чиновниками з Херсону немовлят).
Я не знаю, як це коментувати. З Богуслаєвим вже все зрозуміло. Але ж хтось на митниці це все оформлював. І в профільних відомствах не міг не знати ну геть ніхто, де дівається помітна частина виробленого. І податківці теоретично мали би зацікавитись джерелами формування оподатковуваної бази і надходження податків (і валюти, якщо це продавалось не за гривню). Спецслужби тут не надто дотичні – хоча тепер мусять почати окремі розслідування: хто, як, через кого, хто і чому ігнорував, хто пропускав...
Однак це ще раз підкреслює: не для всіх осіб з синіми паспортами війна реальна. Не для всіх громадян України реальність – одна й та сама. Частина живе в реальності війни, донатів на ЗСУ, родичів і друзів в шанцях. А частина – в реальності оборудок, відкатів, курортів, яхт і європейського шопінгу. Ці реальності не перетинаються.
--
* "Важные истории" - по суті, "хорошиє русскіє", позначені в РФ "іноагентами". Інтернет-видання, яке спеціалізується на журналістських розслідуваннях. Засноване у 2020 році російськими журналістами Романом Аніним та Олєсєй Шмаґун. Зареєстровано в Латвії".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Почніть з себе: Відомий економіст розкритикував плани влади знайти додаткові гроші на війну різким підвищенням податків в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:58

Економіст та публіцист Вадим Новіков поділився своїм рецептом перебудови економіки України на військові рейки, зазначають Патріоти України. "Уряд запропонував Верховній раді значно підвищити податки для фінансування витрат на війну. В ЗМІ і Інтернеті з...

Військові – не раби!

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:11

Ворожі пабліки носять-зловтішаються тезу Стефанчука про те, що до кінця війни не буде демобілізації. “Да паслєднєго укрАінца», оце усе. Але брехня в тому, що вони змішують поняття демобілізації (припинення процесу мобілізації), і звільнення військовосл...