"І так паймьом": "Укрзалізниця" потрапила у мовний скандал через квитки (фото)

Одна з клієнток "Укрзалізниці" помітила, що на квитку інформація для пасажира написана російською та англійською мовами. Натомість українською мовою про корисні контакти вирішили не повідомляти. Про це написала Катерина Чепура у своєму Фейсбуці, передають Патріоти України.

"Все для російськомовних і англомовних пасажирів… Нам, українцям, не потрібен номер контактцентру... і так "паймьом", – зауважила пасажирка.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

СБУ затримала топ-менеджера Енергоатома на хабарі у 100 тисяч гривень - ЗМІ

субота, 28 вересень 2024, 19:43

Директора з контрольно-ревізійної роботи Енергоатому Олександра Скопича затримала Служба безпеки України за отримання хабара у розмірі 100 тисяч гривень. Про це повідомив редактор проєкту Наші гроші Юрій Ніколов із посиланням на джерело в СБУ, передают...

Рух довелось призупинити: На залізничному мосту в Росії стався вибух

субота, 28 вересень 2024, 19:29

У суботу, 28 вересня на залізничному мосту в Самарській області Росії стався вибух. Про це повідомив Telegram-канал Baza, передають Патріоти України. В результаті вибуху було пошкоджено дві бетонні конструкції, які підтримують залізничне полотно. За сл...