"Я сам із російськомовної родини": Слава Дьомін розповів, чому спілкувався зі Спартаком Субботою та Анною Алхім

Український ведучий та інтерв'юер Слава Дьомін, який потрапив під хвилю хейту, пояснив, навіщо спілкувався з сумнівним "психологом" Спартаком Субботою та блогеркою Анною Алхім. Славу критикували через те, що він тягне у медіапростір дещо дивних героїв. В інтерв'ю для РБК-Україна Дьомін відповів на хейт щодо інтерв’ю із скандалістами та особами, які мають сумнівну репутацію. Слава уточнив, що зараз важко зрозуміти, що нормально, а що ні, передають Патріоти України.

"Щодо того, що кажуть, що я тягну таких персонажів. Я вважаю, що я не порушую жодного закону, який є в Кримінальному кодексі України. Який є в принципі в законодавстві. Це не державна зрада, брати інтерв'ю у громадянина України. Я не бачу в цьому жодної зради. Якщо цією людиною не займається СБУ, інші органи, тобто вона не під слідством. Відповідно вона - звичайний громадянин України, який також має право бути будь-де, в будь-якому публічному просторі", - висловився Слава.

Дьомін уточнив, що через свої інтерв’ю він намагається показати, чому та інша людина потрапила у скандал. Говорячи про Анну Алхім Дьомін підкреслив, що вона принципово спілкується російською. Для ведучого така поведінка є зрозумілою, бо і він з російськомовної родини. "Це цькування, це булінг людини за те, що вона не робить те, чого хочуть інші. Я за українізацію, я сам з російськомовної родини, але перейшов на українську. І нормально до такого ставлюся", - пояснив Дьомін.

А говорячи про Спартака, шоумен наголосив, що Суббота є справді неоднозначним персонажем, який має дивну поведінку. "Мені було цікаво, чому він недоговорював певну інформацію, чому він саме так себе поводив з друзями і багато іншого. І мені стало в певний момент зрозуміло. А те, що мені закидають, що я їх тягну та підтримую - я ніде не говорив, що підтримую цих гостей…", – резюмував Дьомін.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пристрасті навколо Содоля. Чому українські вищі командири ворогують і як це відбивається на полі бою - Ігор Луценко

вівторок, 25 червень 2024, 22:55

"Шановний український народе, активісти і просто небайдужі! . Звертаю вашу увагу на те, що головна битва сьогодення — це не бої за Карлівку, Новоолександрівку чи Вовчанськ. Набагато більша вирішальність — у двобої різних поколінь військових. І мова не...

Нелюди, що сміють казати про братерство: Z-блогери хваляться, як здали дівчину в катівню за українську мову

вівторок, 25 червень 2024, 21:55

Журналіст Денис Казанський розповів про трагедію, котра спіткала українська молода патріотка, намагаючись в чомусь переконати рашистів . "Росіяни самі не помітили, як перетворилися на монстрів - кровожерних і безжальних. Ексепримент чекістів із дегуман...