Як танк ЗСУ впритул розстріляв окопи та "знешкодив" окупантів (відео)

Український танк атакував ворожі позиції в районі Бахмуту та впритул розстріляв окопи з російськими загарбниками. Відповідне відео було опубліковане Telegram-каналі WarLife 18+, передають Патріоти України.

На відео можна побачити, як наші військові під'їжджають впритул до ворожих позицій у лісопосадці та починають "відпрацьовувати" по ворогу.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Щодня їздить по Києву: Антикорупціонера Шабуніна звинуватили у привласненні авто для фронту (фото)

субота, 18 травень 2024, 15:03

Відомий антикорупціонер Віталій Шабунін, якого звинувачують в ухиленні від військової служби, використовує в особистих цілях автомобіль, переданий благодійним фондом "Паладини" для потреб ЗСУ. Про це пише журналіст Володимир Бойко на своїй сторінці у с...

Противник хоче перетворити на "сіру зону" і Суми, і Харків, - військовий експерт

субота, 18 травень 2024, 14:43

Ветеран російсько-української війни, майор Нацгвардії у відставці Олексій Гетьман в інтерв'ю ведучому програми "Студія Захід" Антону Борковському зазначив, що буде залежати від наших фортифікацій, кількості військ та зброї від партнерів, чи вдасться во...