"Якби росіяни були людьми, то був би новий заколот. А так у хакерів вийшов просто невеликий приємний тролінг "м'яса", - Голобуцький

"Хакери з міжнародної групи Head Mare відкоркували сервери ворожого "Управления имуществом специальных проектов" і оприлюднили дані передислокації 41 бригади кораблів і катерів РФ з Криму - це цікаво для нас і союзників", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"А заодно виклали їхні файли щодо будівництва супер-розкішного Головного храму Міноборони РФ і трохи менш розкішних ⁠ запасних командних пунктів «Фауна» та «Вега» - просто щоб трохи потролити російське "м'ясо" на фронті, бо для реагування вони надто нікчемні.
Ці файли хакери успішно висмикнули з серверів "УИСП" (ФГАУ - "федерального государственного автономного учреждения", одразу видно приналежність до екс-КГБ, тільки вони люблять такі закручені позначення з нульовим сенсом, їм то видається "таємничим" і "важливим"). Контора числиться в підпорядкуванні Міноборони Росії та займається будівництвом спецоб’єктів.
Там такі дані про витрати на "запасні командні пункти" і "Головний військовий храм", що якби росіяни були людьми, то був би новий заколот, і значно успішніший за пріґожинський. А так це просто невеликий приємний тролінг "м'яса".
Ну і окремий неприємний для них момент: Управління зі складною абревіатурою залучене до "відбудови нових регіонів" - зокрема, до "ремонтів" в Мелітополі. А це мільярдні, як не трильйонні суми з бюджету. Фактично, списувані, бо хто там що ремонтуватиме чи будуватиме. А тут трошки підсвітили масштаби узаконених крадіжок - багато хто в Росії образиться і вживе заходів щодо нарваного Управління. Що теж нам корисно. Так що дякуємо хакерам Head Mare за приємне дозвілля купи російських чиновників і військових!".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...