Якраз навпроти площі Свободи: В окупованому Маріуполі з’явився "ринок рабів", - радник мера

У тимчасово окупованому Маріуполі з’явився «ринок рабів», заявив радник мера міста Петро Андрющенко у середу, 26 липня, передають Патріоти України.

На «ринку» стоять люди, які наймаються на роботу. «Ринок рабів в Маріуполі. Без жартів. Напроти площі Свободи по пр. Миру кожного дня можна купити собі раба. Зранку», — написав він.

За його словами, раніше на цьомі місті збирались маріупольці, але тепер є окупанти. «Від 2,5 тисяч день. Будь-що. Майже. Жданов 2023. Стрибок в імперське минуле», — написав він.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ситуація під Вугледаром загострилася: Маломуж пояснив, чим для України обернеться втрата міста

субота, 28 вересень 2024, 18:15

Ситуація біля Вугледара на Донеччині може розвиватися за двома основними сценаріями. Зокрема, загроза існує для Покровська. Таку думку висловив генерал армії Микола Маломуж в ефірі телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. З його слів, в разі з...

"Єдина правильна відповідь - "все добре": Ольга Фреймут розлютила українців черговим уроком "хороших манер" (відео)

субота, 28 вересень 2024, 16:30

Ольга Фреймут, яка після початку великої війни виїхала до Великої Британії, відновила свою рубрику з порадами з етикету, які нерідко ставали предметом жартів і пародій. Телеведуча запустила марафон сучасних манер, який має власну сторінку в Instagram, ...