"Якщо до такої міри обіср...лись, то не треба демонстративно розмазувати г...вно по стінах", - політтехнолог Голобуцький

"Підсумовуючи черговий етап розвитку скандалу з "вагнергейтом". Сьогоднішній скандал дня в цьому контексті: тісні обійми у залі ВР Тищенка і Гео Лероса через репліку останнього з трибуни щодо зливу спецоперації з "вагнерівцями". "Українцям цікаво знати, хто з цієї парочки – пан Зеленський чи його секретарша Єрмак – злили цю спецоперацію". Мотиви кума Єрмака Тищенка зрозумілі й прозорі: захист родича і його патрона", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Опубліковані сьогодні репортажі CNN на цю ж гостру тему також мають очевидну причину: CNN просто підігріває тему, збільшуючи аудиторію глядачів і читачів. Скандал - це завжди гаряче. Тим більше цей скандал напряму пов'язаний зі США, котрі мали безпосередній стосунок до організації проваленої ОП спецоперації із захоплення.
Реакція українських провладних телеграм-каналів і блогерів - конкретно, просування наративу "CNN бреше" тактично, можливо, правильно. У факапах краще не зізнаватись до останнього - аж поки адвокат не скаже, що він про все домовився і можна говорити. От тільки зі стратегічної точки зору Американські союзники навряд чи оцінять настільки радикальне заперечування власної провини тими, хто і за іншими напрямками не так щоби демонстрував позицію взірцевого партнера.
Тобто, масштаб цього факапа від початку переріс тактику "промовчимо і забудуть".
Висновок: якщо до такої міри обісрались, то не треба демонстративно розмазувати гівно по стінах і заявляти "це таке мистецтво, а хто не згоден - бреше". Варто чесно зізнатись "так, не втримались" і починати чистити за собою. Причому в такому випадку навіть доцільно попросити допомоги - і найпевніше союзники таки допоможуть підчищати наслідки факапа".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, - офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...

Про поточні події кількох крайніх діб на Куп'янському, Сіверському та Краматорському напрямках, - Костянтин Машовець

субота, 20 квітень 2024, 9:05

1. На Куп'янському напрямку противник, судячи зі всього, після перегрупування сюди військ 47-ї танкової дивізії (тд) продовжує "вивчати та знайомитись" із поточною ситуацією... Принаймні, на даний момент, сили й засоби угрупування військ (УВ) "Запад" а...