"Якщо зійдуться три чинники": Експерт розповів, як Україна зможе повернути Крим

Активна політика нової влади — запорука повернення Криму.

Сергій Гармаш

Про це в інтерв'ю журналу "Країна" говорить журналіст Сергій Гармаш, передають Патріоти України з посиланням на Gazeta.ua.

"Крим для Росії - ціль, а Донбас лише інструмент. Путін вважає Крим віхою, яку лишить після себе в історії, як збирач земель руських. Півострів приєднаний до РФ офіційно. У їхній конституції немає можливості виходу суб'єктів федерації зі складу держави. Ми можемо повернути півострів, якщо зійдуться три чинники - дезінтеграційні процеси в Росії, Україна - матиме зброю стримування, а президентом стане людина, яка може приймати складні рішення і брати відповідальність", - каже журналіст.

"Маємо говорити, щоб не дати забути, чий Крим. Захищати українське населення, яке лишилося там. Чогось заведено думати, що за півострів переживають лише кримські татари. Маємо багато українців в окупації, які не мають свого Меджлісу, який би говорив від них. Змушувати Росію платити за захоплені газові вишки. Політика має бути активна. Але на швидкий результат розраховувати не варто", - попереджає Гармаш.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 24 квітня. Що українці готували Євсеїв день для збереження здоров'я

середа, 24 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 24 квітня за новим стилем вшановує Саву Стратилата і з ним 70-ти воїнів, преподобного Саву Києво-Печерського та Єлизавету Чудотворницю, а також вшановує пам'ять великого мученика Євсевія Нікомідійського, що поклав життя зарад...

Колись росія жахнеться своїх втрат: "Из сотни бойцов - 10 сбежало, остальные погибли", - полонений загарбник про свій підрозділ та про себе (відео)

середа, 24 квітень 2024, 6:15

Гурянов Євген родом з Курганської області. На війну росіянину порадили піти люди з органів опіки. Пообіцяли сина до інтернату не забирати. Росіянин у полон потрапив випадково. Каже, взагалі йшов до своїх, а знайшов українських бійців. Найбільше на тере...