"Японія зараз мобілізується для відновлення суверенітету над власними окупованими землями", - політтехнолог Голобуцький

Все, що відволікає фінансові, кадрові, політичні і військові ресурси Росії від Криму, Азова й Донбасу, - добре і корисно для нас.

"В російському сегменті Мережі в контексті хвилі протестів в Хабаровському краї РФ набирає обертів інформаційна кампанія (очевидно, інспірована для конкретних задач ФСБ) "Хабаровськ - це Україна", Хабаровщину чимдалі частіше називають Зеленим клином, хабаровців - істинними українцями, а протести - далекосхідним Майданом", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"І "прапор краю дуже схожий на український", і взагалі "час від'єднуватись від Росії" і як мінімум засновувати автономію чи незалежну державу, як максимум - проголошувати себе віддаленим територіями суверенної України. Все це називається наслідком віднайдення хабаровцями свого "коду нації" - ясно що українського.

--
Якби в нас у владі і у відповідних структурах була не Зекоманда і не однокласники жінки бухгалтера "95 кварталу", то можна було би для внутрішньополітичних потреб хоч зробити вигляд "успішної інформаційно-диверсійної спецоперації вітчизняних фахівців". А так ми просто зовнішні спостерігачі. Хоча чи не весь український сегмент соцмереж (причому і мовний, і язичний) негайно з ентузіазмом підхопив і розвинув тези. Українці взагалі чутливі до "територіальної ностальгії" за тим, чого ніколи не мали.

Звісно, ймовірність якихось реальних змін нульова. Те, що Путін на тлі заворушень відправив до Хабаровського краю представника ЛДПР, - ймовірно, просто маркер готовності до максимально жорстких сценаріїв. Судячи з цього, за Путіним і "хабаровська площа Тяньаньмень" не заіржавіє.

Але на цьому тлі цілком може здійснити політичний бліц-кріґ Японія щодо окупованих Росією Курилів. Не дарма російські сенатори буквально днями почали виступати з вимогами відкриття кримінальних проваджень на японських політиків, що згадують Курили як японську територію. Цілком ймовірно, що з Росії краще видно, якщо Японія дійсно зараз мобілізується для відновлення суверенітету над власними окупованими землями.

В будь-якому випадку, все, що відволікає фінансові, кадрові, політичні і військові ресурси Росії від Криму, Азова й Донбасу, - добре і корисно для нас".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Арестович зробив похмурий прогноз щодо ситуації зі світлом

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:40

Колишній радник Офісу президента та військовий експерт Олексій Арестович зробив прогноз щодо можливих віялових відключень світла. Про це він написав у Telegram, передають Патріоти України. "Взимку, якщо ми не встигнемо нічого зробити до цього моменту, ...

"Час випробувань ще не минув": Старець Захарій назвав рік закінчення війни в Україні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:43

З'явилось нове пророцтво старця Захарія, в якому названо час завершення війни в Україні. Про це йдеться на каналі "Український молитовник" на YouTube, передають Патріоти України. За його словами, час випробувань не минув, однак кожен іспит виявиться кр...