"Ідіот на гроші українських платників податків написав сценарій і зняв це г...вно про Тараса з балалайкою", - політтехнолог Голобуцький

До речі, подібна балалайка з'явилась лише наприкінці 19 ст., автор її сучасного вигляду народився вже після смерті Шевченка.

"На першому фото - Тарас Шевченко. Так, з балалайкою. Це кадр з кіно "Тарас. Повернення". На другому фото - Алєксандр Дєнісєнко, випускник "Всесоюзного института кинематографии" в Москві. Це той ідіот, котрий за 22,4 наших з вами, українських платників податків написав сценарій і зняв це гівно про Тараса з балалайкою. Тобто, він і сценарист, і режисер типу", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Більше того: він вибив в держави визнання цього опусу "національним кінофільмом". Цинізм зашкалює: мало того, що поглумився з Шевченка як одного з символів нації, мало того, що принизив українців, мало того, що вибив на оце сміття два десятки мільйонів гривень під час війни - якби вони пішли навіть не на набої, а на якісний сухпай бійцям (це той, котрий Зеленський ліквідував і знов замінив на совковий), користі було би набагато більше, а шкоди менше. Так він ще полірнув це офіційним статусом фільму.

Для довідки: отака балалайка з'явилась лише наприкінці 19 ст., автор її сучасного вигляду народився вже після смерті Шевченка. Тобто, Тарас фізично не міг з оцим сидіти. На факт звернув увагу голова Української військової варти Олександр Білецький.
--
Фільм я поки не дивився. І якщо дивитимусь - то хіба для прицільного плювання. Бо поки вистачило трейлера, біографії автора-"он художнік, он так відіт" і вартості створення відвертого сміття під час війни".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Допомогу США зупинять. РФ атакує Польщу. Снєгирьов: буде операція на кордоні, - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 7:15

Російські спецслужби будуть намагатися використати ультраправі партії Польщі й Румунії, щоб заблокувати ділянки українського кордону і тим самим перешкодити передачі допомоги Україні від США. Агенти Кремля вже давно діють в сусідніх країнах. Більш того...

Народні прикмети на 27 квітня: Бережіться злодіїв

субота, 27 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 27 квітня за новим стилем вшановує апостола і священномученика Симеона, молодшого брата Йосипа Обручника, а також преподобного Стефана Києво-Печерського. За старим стилем у свято сьогодні вшановують Мартіна Сповідника, одного...