Є жертви та поранені: В одному з будинків російської Елісти пролунав вибух (відео)

У російській Елісті прогримів вибух у житловому будинку після того, як невідомий кинув бойову гранату. Про це повідомляє видання ASTRA, передають Патріоти України.

За словами журналістів, інцидент стався о 20:00 за місцевим часом на вулиці Кликова. Невідомий кинув гранату в освітній центр, розташований у багатоквартирному житловому будинку.

Вибух пролунав на першому поверсі багатоквартирного житлового будинку на вулиці Кликова. Тут розташований офіс центру психологічних консультацій та освіти "Альтернатива". За попередніми даними, гранату в приміщення міг кинути відвідувач центру, який напередодні мав конфлікт зі співробітниками.

Внаслідок інциденту є жертви та постраждалі. "Попередньо, вибух міг влаштувати відвідувач цього центру після конфлікту зі співробітниками. Чоловік підірвав у будівлі гранату. Повідомляється про одного загиблого (попередньо загинув чоловік, що влаштував вибух) і двох постраждалих, стан яких оцінюється як важкий", - йдеться в повідомленні.

Медіа Shot уточнює, що внаслідок вибуху серйозні поранення отримала Намджил Яманова. Вона працює головним позаштатним педагогом-психологом у галузі освіти Міністерства науки Калмикії. Також постраждав її чоловік, за їхнє життя нині борються лікарі.

"35-річна Намджил Яманова працювала в офісі на вул. Кликова психологом, сьогодні ввечері її 37-річний чоловік Герман заїхав до неї в офіс, щоб забрати з роботи. Внаслідок вибуху обидва отримали важкі осколкові поранення, їх відвезли до лікарні. Особа загиблого чоловіка, який імовірно зайшов до офісу та влаштував вибух, доки не встановлено. Він загинув на місці" , - наголошують журналісти і додають, що на місці НП працюють екстрені служби.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...