Ілона обдурили? Біограф мільярдера назвав нову причину саботажу Маском атаки на Севастополь

Мільярдера Ілона Маска обдурив російський посол у США Анатолій Антонов, переконавши його, що Росія завдасть ядерного удару по Україні у разі атаки по цілях у Криму. Про це повідомляє видання Business Insider з посиланням на біографа Маска Уолтера Айзексона, передають Патріоти України.

У ніч на 13 вересня Україна завдала потужного удару по військовому об'єкту в Криму. Саме такий удар, на думку Маска, повинен був спровокувати ядерну війну. Тому він відмовився увімкнути Starlink в районі Криму.

У книзі Ісааксон описує наступне: коли Маск дізнався, що супутники Starlink використовуються для управління дронами, він поговорив по телефону з офіційними особами, включаючи посла Росії в США Анатолія Антонова.

Антонов переконав Маска, що напад на Севастополь викличе ядерний удар з боку Росії відповідно до військової доктрини держави.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Лукашенку стало погано в гостях у Путіна

субота, 27 липень 2024, 23:31

Лукашенко поїхав до Путіна на Валаам і там його перекосило. Опубліковані фото викликали хвилю обговорень фізичної форми білоруського диктатора, який, помітно погладшав і виглядає хворобливо, інформують Патріоти України з посиланням на «Хартія-97». «Та...

"Убивства опонентів, які мали полярних прихильників, призведуть до хаосу. Тому мені цікаво не те, хто виконавець убивства Фаріон, а хто смикав за ниточки", - Береза

субота, 27 липень 2024, 22:00

"Коли я писав блог по вбивству Фаріон, то зразу сказав, що ви будете здивовані вбивцею і мотивами", - пише у своєму блозі Борислав Береза, передають Патріоти України. "Зараз бачу сміхуйочки з приводу, що наступною жертвою мав бути Макс Бужанський. Про ...