"Ймовірна причетність президента - мізерна": Гіркін озвучив свою версію загибелі Пригожина й заступився за Путіна

Російський терорист Ігор Гіркін (Стрєлков) висловив сумнів, що Євген Пригожин був убитий за наказом Володимира Путіна. Така заява з'явилася в телеграм-каналі Гіркіна з уточненням, що її було передано через адвоката, передають Патріоти України.

"Я вважаю, що ймовірна причетність президента - мізерна, приблизно на рівні ймовірності техногенної катастрофи. Імовірність терористичного акту з боку України або Заходу ще менш імовірна", – йдеться в заяві.

Також Гіркін (якщо це дійсно його слова) висловлює припущення, що загибель Пригожина може бути "зачисткою ключових свідків". Однак, не уточнюється, хто саме може проводити таку "зачистку", якщо Путін ні до чого. Ще одне припущення Гіркіна: ліквідація Пригожина – це "особиста помста з боку високопоставлених військових".

"Я не можу сказати, що засмучений, оскільки Пригожин був не тільки моїм ворогом особисто, але і за великим рахунком – ворогом Росії. І його небезпека залишалася все ще дуже високою. Разом з тим, те, що сталося, не може викликати у мене ніякої позитивної реакції, так як є черговим свідченням подальшого поглиблення смути в Росії", – заявив Гіркін.

Він підкреслив, що Пригожина треба було судити, а не усувати. "Тепер він не зможе дати свідчення. Повертаються лихі 90-ті, а це дуже небезпечно і матиме наслідки", - резюмує Гіркін, який сам був засуджений Гаазьким судом за збитий малайзійський Боїнг.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...