Інцидент у Білорусі з МіГ-31К - носієм ракет "Кинджал": Злий Одесит заявив про рекорд втрат РФ

На сьогоднішній день в Росії не виробляють винищувачі-перехоплювачі МіГ-31, які є носіями гіперзвукових ракет "Кинджал". Військово-промисловий комплекс РФ може тільки їх обслуговувати і ремонтувати. Про це розповів військово-політичний оглядач Олександр Коваленко (Злий Одесит), коментуючи інформацію про те, що 25 грудня в Білорусі на аеродромі загорівся один з російських винищувачів МіГ-31К, які брали участь у морально-психологічному терорі українців, передають Патріоти України.

"На сьогоднішній день на винищувачі МіГ-31К чиниться небувалий ресурсний тиск. Ці літаки регулярно застосовуються російськими військами для імітації ударів ракетами Х-47М "Кинджал". Але ж кожен такий політ - це навантаження на двигун і в цілому - на всю систему літака, який складно назвати новим. Винищувачі МіГ-31 вироблялися з 1975 по 1994 роки, тобто, найновішому з них 28 років. Після припинення виробництва винищувачів поступово було згорнуто і виробництво двигунів Д-30Ф6", - зазначив експерт.

Коваленко нагадав, що за 2022 рік у Росії офіційно підтвердили чотири аварії МіГ-31: "Це рекорд втрат МіГ-31 протягом року, якщо закрити очі на те, що можуть бути і неофіційні втрати, про які поки невідомо".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Анонсованих деякими депутатами кадрових призначень в уряді поки що не буде, - джерела

понеділок, 20 травень 2024, 21:29

Представники фракції СН розповіли, хто отримає дві вакантні посади в Кабміні і чому це не станеться на цьому тижні. На цьому тижні Верховна Рада планує займатися лише одним кадровим питанням — заповненням посад суддів Конституційного суду. Призначати н...

Чеська ініціатива із закупівлі снарядів для Києва стикається з перепонами: Що сталось

понеділок, 20 травень 2024, 20:43

Через три місяці після початку масової закупівлі боєприпасів для України чеські чиновники поділяються різними оцінками того, як це відбувається. Про це пише Defense News, передають Патріоти України. "Ініціатива під керівництвом Чехії щодо фінансування ...