"Йому це не було потрібно": Борис Джонсон назвав запитання, яке Карлсон не поставив Путіну

Колишній прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон відреагував на двогодинне інтерв'ю Володимира Путіна американському пропагандисту Такеру Карлсону. Зокрема в колонці для Daily Mail він звернув увагу на запитання, яке Карлсон не поставив російському диктатору, передають Патріоти України.

«Він не ставив складних питань. Він не запитав Путіна, чому він використовує найжорстокіші засоби сучасної війни щоб калічити та вбивати невинних українських мирних жителів. Він не звинувачував його в катуваннях, зґвалтуваннях, підривах дитячих садочків – усе це йому було абсолютно непотрібним», – наголосив колишній прем'єр-міністр Великої Британії.

Джонсон зауважив, що Такер Карлсон навіть жодного разу не намагався перекрити потік брехні Путіна. Натомість, той «по-хлопчачому задихався від нібито ерудиції Путіна».

«Карлсон безбожно сприймав суміш напіврозбавленої Вікіпедії та відвертої брехні, як-от дивне (і зловісне) припущення про те, що Польща певним чином відповідальна за свій власний розділ і знищення в 1939 році, й про те, що нібито Росія не брала участі в пакті Молотова-Ріббентропа», – зазначив Борис Джонсон.

Слова Путіна про те, що навесні 2022 року уряд Великої Британії начебто переконав українців воювати, а не здатися на милість російського диктатора, колишній британський прем'єр назвав «безглуздим».

«Як підтвердить кожен член українського уряду, ніщо і ніхто не міг зупинити українців у боротьбі за свою країну – і ніщо не зупинить», – підсумував Джонсон.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...