Історія з VIP-палатами нічого нового не відкрила - на відміну від холопів, VIP-и ніколи не дозволяли собі перебувати в таких гадюшних умовах, - журналіст

VIP-и вже давно розкусили потреби свого холопа, своєї жертви, свого донора. Холопам не треба нічого якісного – їм треба все дешеве.

"Історія з VIP-палатами нічого нового не відкрила. Всі це знали й знають. Є VIP-и і є холопи. VIP-и, випадково опинившись на одному просторі з холопами, цілком справедливо вимагають належних для себе умов. VIP-и не будуть і не повинні лежати на засцяних матрацах по 5 людей в облущених палатах, де запах сечі доповнюється запахом хлорки", - пише журналіст Остап Дроздов на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"VIP-и ніколи не дозволяли собі перебувати в таких гадюшних умовах. Вони про це дбали. На відміну від холопів, які 28 років мали медицину засцяних матраців і пальцем не вдарили, аби самим собі забезпечити людські умови (я вже мовчу про тоновані вікна).

Холопи 28 років свідомо погоджувались на життя в суцільному треші, куди не плюнь. Більше того: холопи на кожних виборах свідомо і власноруч приводили до влади VIP-ів. Лише VIP-ів. Завжди.

І не треба наївно думати, що VIP-и, випадково опинившись на одному просторі з холопами, раптом прозріють і в їхніх серцях розквітне любов і співчуття. Буде навпаки. Кожен VIP взайве утвердиться в своїй правоті: ці холопи не заслуговують ні на що добре.

VIP, який живе в Ніцці-Женеві-Лондоні, подумає: якщо вони докотилися до цього, то я правильно зробив, що відсік їх від себе.

VIP-и є реальними власниками цієї держави. Вона їхня. Вона створена ними і на карті світу існує лише тому, що є джерелом їхнього збагачення. Щойно вона вичерпає свій ліміт збагачення – її швиденько згорнуть, як згортають виїзне шатро. І лишаться холопи, які без втручання своїх VIP-ів не матимуть ні апаратів ШВЛ, ні антисептиків руки попшикати.

Цій державі без VIP-ів гаплик, і VIP-и це знають. Тому вони не будуть лежати з холопами в одній палаті, де розетки поплавлені і підмиватися можна хіба що з алюмінієвого тазіка.

VIP-и вже давно розкусили потреби свого холопа, своєї жертви, свого донора. Холопам не треба нічого якісного – їм треба все дешеве. Холопи – ходячі шлунки. Гречка й туалетний папір.

Холопи – не культурні, не гуманітарні люди, тому секвестр 7 млрд зі сфери культури ніхто з холопів навіть не помітить. Холоп обожнює делегувати VIP-ам і владу, і повноваження, і обов’язок творити цю країну замість нього. Тому 13 кв м для особистої VIP-палати – це ще дуже скромно й благородно, як на мене.

Цьому не буде ні кінця, ні краю. Суспільство ходячих шлунків не спроможне мати гідну еліту. А VIP-и ніколи не дозволять переспрямувати державу під суспільні потреби. Вони понакупляють і апарати ШВЛ, і тонни антисептиків – адже холопів, як-не-як, треба приберегти до наступних виборів. А держава тим часом далі буде їхньою і для них. Лише їхньою. І лише для них.

Одна рука мародера продасть маски за кордон на десятки мільйонів доларів, а друга рука принесе порятунок і запише про це відосік. Головне: поки VIP-и кашляють і пчихають, треба тим часом убити весь дрібний і малий бізнес самозайнятого населення, аби холопів-прохачів-виживальників було більше. А податки, прошу зауважити, ніхто не скасовував, бо держава-паразит – понад усе.

Поки піддані шиють марлеві пов’язки в три шари – треба під шумок запустити дистанційну роботу парламенту і, не виходячи з маєтків, скоренько проголосувати і ринок землі, і обійми з ОРДЛО, і скасування мовного закону, і розширення повноважень для МВС, адже в країні суцільних холопів проти коронавірусу набагато дієвіше боротися поліцейськими кийками, а не ПЛР-тестами. Холоп на карантині, патріот на передовій – ідеальний час.

Теоретично: якщо прошарок притомних креативних людей раптом повстане проти прошарку всесильних VIP-ів – на чий бік пристане наш рідненький холоп? Кого послухає? VIP-ів, які попросять нічого не міняти, бо "вони про все подбають" – чи притомних, які попросять почати все спочатку навіть не з нуля, а з мінуса?

VIP-ів із телевізора – чи притомних із фейсбука? VIP-ів із субсидіями і тисячками – чи притомних з ідеєю особистісного росту?

Із цієї тотальної кризи я би виніс одну-єдину ідею. Обнулення. Повне обнулення всіх систем (від податкової до виборчої). Обнулення самої держави й її перезапуск на зовсім інших засадах, з іншою Конституцією, іншими правилами гри у всіх без винятку сферах. Без орієнтації на VIP-ів і холопів.

Щоб було все, як у людей, нормальних і сучасних. Ну або доведеться визнати, що кінця і краю цьому не буде ніколи".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...