Із законопроєкту про мобілізацію виключили положення про демобілізацію, - джерело

Із законопроєкту про мобілізацію, який готують до другого читання, виключили положення про демобілізацію та ротацію військовослужбовців. Їх розглянуть окремо. Про це повідомила Українська правда з посиланням на співрозмовників в оборонному комітеті, передають Патріоти України.

Як пише УП, виключення питання демобілізації ініціював Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський. Відповідне положення ініціював комітет Верховної Ради з питань нацбезпеки і оборони.

Видання опублікувало лист міністра оборони України Рустема Умєрова до Сирського. У ньому Умєров наголосив на «необхідності невідкладного внесення законодавчих змін щодо вдосконалення питань проходження військової служби та мобілізації».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про Харківський операційний напрямок... - Костянтин Машовець

п’ятниця, 17 травень 2024, 1:03

Там, судячи зі всього, наступає досить цікава фаза "большого российского наступления на Харьков". . 1. На Вовчанському напрямку ситуація залишається достатньо складною. Будь-які твердження про, нібито, її "повну стабілізацію" явно передчасні... . На...

Хто такий Кірющенко, який заробляє мільярди на блекаутах, - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 17 травень 2024, 0:30

"Друзі та куми Зеленського та "Кварталу" стають мультимільйонерами під час війни. Їх уже не хвилює ані те, що країна тоне у крові, ані прямі заклики державного секретаря США Ентоні Блінкена припинити займатися корупцією, бо це руйнує військові спроможн...