Їздила на весілля до племінника: Суддя Антикорупційного суду у 2016 році відвідувала РФ

Суддя ВАКС Наталія Мовчан у 2016 році їздила до РФ нібито, навідати свого племінника Андрія Тягло. Про це повідомляє телеграм-канал Реальна війна, інформують Патріоти України.

Факт візиту підтверджує сам Тягло, який, народившись у Харкові, обрав російський паспорт вже під час війни. Він визнав, що Мовчан приїжджала у 2016 році до росії для того, щоб бути присутньою на його весіллі. Сам племінник заявив, що не збирається повертатися до України і залишиться з Росією до кінця, тому що вона "багато чого йому дала".

Також стало відомо, що Мовчан приховала від Вищої кваліфікаційної комісії суддів той факт, що її рідна тітка Людмила Полушкіна вже майже 30 років живе в росії і відкрито підтримує режим путіна, називаючи його "найкращим у світі".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Будинок купила теща": Суддя Верховного суду оселився в одному з найдорожчих котеджних містечок Києва

понеділок, 7 жовтень 2024, 22:15

Суддя Касаційного адміністративного суду у складі Верховного суду України Ігор Дашутін разом із родиною живе в елітному котеджному містечку у Києві. Проте жодної нерухомості Дашутіни там не мають. Натомість восени минулого року будинок там купила теща ...

Уся Європа вже кілька тижнів сахається судна з аміачною селітрою з РФ, яке називають плавучою бомбою, - журналіст

понеділок, 7 жовтень 2024, 21:10

"Уся Європа вже декілька тижнів сахається вантажного судна MV Ruby, що перевозить аміачну селітру з РФ. Усього лише 20 тис. тонн. Як бонус судно має пошкодження, тому не дивно, що дружнього порту щось якось не знаходиться. Мабуть, через РФ і свіжі спог...