"Как там поживают деньги из спецфонда на борьбу с COVID-19?" - Борислав Береза

Кількість хворих та смертей будуть рости, а дороги навряд чи в цьому випадку якось допоможуть.

"Сегодня в Украине происходит то, что я прогнозировал. За сутки зафиксировано 2 134 случаев COVID-19 и 40 смертей от этой болезни", - пише громадський діяч Борислав Береза на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Рост смертей от коронавируса будет расти, как и количество заболевших. Владимир Зеленский, как там поживают деньги из спецфонда на борьбу с COVID-19, которые активно выделяются без тендера на постройку дорог, вместо того, чтоб строить новые госпитали и оборудовать больницы?

И продолжайте личным примером показывать, что при пандемии коронавируса можно не соблюдать меры предосторожности для защиты от COVID-19. Больше фоточек и видосиков, Владимир Александрович. Больше трэша. У Вас это хорошо получается".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 24 квітня. Що українці готували Євсеїв день для збереження здоров'я

середа, 24 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 24 квітня за новим стилем вшановує Саву Стратилата і з ним 70-ти воїнів, преподобного Саву Києво-Печерського та Єлизавету Чудотворницю, а також вшановує пам'ять великого мученика Євсевія Нікомідійського, що поклав життя зарад...

Колись росія жахнеться своїх втрат: "Из сотни бойцов - 10 сбежало, остальные погибли", - полонений загарбник про свій підрозділ та про себе (відео)

середа, 24 квітень 2024, 6:15

Гурянов Євген родом з Курганської області. На війну росіянину порадили піти люди з органів опіки. Пообіцяли сина до інтернату не забирати. Росіянин у полон потрапив випадково. Каже, взагалі йшов до своїх, а знайшов українських бійців. Найбільше на тере...