"Какая разница" не прокатить: Відтепер кожен, хто ляпає в Україні про "Великую отечественную" і чийсь "подвиг", прославляє також і терористів, - політтехнолог Голобуцький

Денис Пушилін чітко зафіксував остаточне сполучення російського культу побєдобєсія з культом утилізованих окупантів Донбасу.

"Сьогодні на окупованих теренах Донбасу урочисто відзначали день, коли склеїв ласти Ґіві", - написав політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Голова маріонеткової адміністрації Пушилін притяг квіти до пам'ятника і зробив офіційну заяву: "Сегодня Михаилу Толстых исполнилось бы 40 лет. Его военная карьера развивалась стремительно. Уже в 2014 году он возглавлял отряд ополченцев, которые прошли Славянск и Миусинск и вместе с командиром укрепили свой военный авторитет победой в битвах за Иловайск.

Все, кто знал Гиви, отмечают его решительность, работоспособность и хладнокровие перед лицом опасности. Он был военачальником от Бога. Вехи его жизненного пути отражены в ДОКУМЕНТАЛЬНІХ СВИДЕТЕЛЬСТВАХ, которые мама Михаила Толстых, Нина Михайловна, передала в столичный МУЗЕЙ ВЕЛИКОЙ ОТЕЧЕСТВЕННОЙ ВОЙНЫ, где они и хранятся. Со дня убийства легендарного комбата прошло три с половиной года. Боль от потери не утихает, как и горячее желание добиться наказания для всех причастных к его смерти".
--
Те, що на окупованих територіях успішно продовжують вкорінювати і розвивати культ вбивць і катів - не новина. Спроможні до мислення українці чи не з початку війни визнали це однією з найбільш серйозних перепон для майбутньої реінтеграції.

Але Пушилін чітко зафіксував остаточне сполучення російського культу побєдобєсія з культом утилізованих окупантів Донбасу. І представникам української влади, спецслужб, а також політикам слід закріпити це як одну з базових витичних: "культ Великой отечественной войны" = "культ ополченцев". Без варіантів, без "не все так однозначно". Бо все цілком однозначно - тепер це офіційно один і той самий культ.

Відповідно, кожен, хто ляпає в Україні про "Великую отечественную" і чийсь "подвиг", прославляє також і терористів. Відповідно, негайно підпадає від відповідні статті Кримінального кодексу. Це мали би публічно, а краще також і документально зафіксувати офіційні особи України. А для всіх притомних є Друга Світова і намагання українців зберегти свою державу в протистоянні двох режимів".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Підривають ППО: ЗСУ готують “подарунок” на інавгурацію Путіна, - Снєгирьов

понеділок, 29 квітень 2024, 4:15

Краснодарський край Росії у ніч проти 27 квітня атакували безпілотники. Попередньо, удари було завдано по НПЗ "Словʼянськ-ЕКО", бітумному заводу, Ільському НПЗ і низці інших об'єктів. Після атаки на деяких об'єктах виникла пожежа. Також повідомляється ...