"Карантин для "Путіна №0" таки діє досі, нічого не помінялось": Депутат Держдуми випадково бовкнув зайвого

"Лідер фракції їхньої "Ґосдуми" Міронов повідомив всіх, що не з'явиться на роботу, бо буде на карантині перед зустріччю з Путіним", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Тобто, карантин для "Путіна №0" таки діє досі, нічого не помінялось. Це "Путіна №n" випускають без карантину обійматись з народом.
Отак воно і вилазить то там, то тут: то неможливий таймінг зустрічей офіційно опублікують, коли Путін одночасно в двох місцях, причому з фото і трансляцією. То про допуск з карантином/ без карантину привселюдно ляпнуть...".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ситуація під Вугледаром загострилася: Маломуж пояснив, чим для України обернеться втрата міста

субота, 28 вересень 2024, 18:15

Ситуація біля Вугледара на Донеччині може розвиватися за двома основними сценаріями. Зокрема, загроза існує для Покровська. Таку думку висловив генерал армії Микола Маломуж в ефірі телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. З його слів, в разі з...

"Єдина правильна відповідь - "все добре": Ольга Фреймут розлютила українців черговим уроком "хороших манер" (відео)

субота, 28 вересень 2024, 16:30

Ольга Фреймут, яка після початку великої війни виїхала до Великої Британії, відновила свою рубрику з порадами з етикету, які нерідко ставали предметом жартів і пародій. Телеведуча запустила марафон сучасних манер, який має власну сторінку в Instagram, ...