​Карантин, кажете? Але до нас пруться "на гастролі" десятки російських заробітчан від шоубізу, - політтехнолог Голобуцький

"Карантин, кажете? Локдаун? Але до нас пруться як скажені "на гастролі" десятки російських заробітчан від шоубізу. Ось, скажімо, розклад гастролей тільки від агентства РокФор", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Тобто, наші кінотеатри закривають чи обмежують роботу. Наших артистів театрів теж позбавляють заробітку, відправляючи "на карантин", а оці спокійно лізуть по гроші. Ступка-молодший днями на якомусь ефірі обурювався, обґрунтовуючи закриття театрів, що "артисти на сцені без масок і переходять з постановки до постановки". Але обурення щодо російських гастролерів від нього чути не було.
Може, варто просто заборонити ці вештання - хоча би до завершення пандемії? Хай там в себе роблять "святковий тур по дєрєвням".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Місцевим Соловйов вже порадив "не нити": Російські літаки "скинули" на Бєлгородську область понад 10 авіабомб ФАБ-500

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:12

У Бєлгородській області знову неспокійно – російські літаки "скинули" на населені пункти понад десять авіабомб ФАБ-500. Про це повідомляють у Telegram-каналі "Astra", передають Патріоти України. Так, одну з авіабомб ФАБ-500 виявили у районі села Бессон...