Керівник естонської розвідки розповів, яка ситуація в РФ з ракетами і снарядами

Росія робить ставку на поповненні свого військового арсеналу саме снарядів. Ракети у РФ також немало, однак їхня кількість вимірюється сотнями, але не тисячами. Про це керівник естонської розвідки Антс Ківісельг розповів в ексклюзивному інтерв'ю кореспондентці ТСН Оксані Радіоновій у Таллінні. Ця розмова стала можлива завдяки підтримці Європейського союзу, передають Патріоти України.

"Росія ще до війни самотужки виготовляла на рік півтора мільйони снарядів. Зараз вони запустили масово заводи, вони працюють у три зміни, тому йдеться вже про мільйони. Якщо говорити про балістичну зброю, то її Росія не здатна виготовляти в таких обсягах", - розповів він.

За словами Ківісельга, у РФ реанімують додаткову військову інфраструктуру, зокрема зводять нові ангари для ремонту літаків. Окрім того, Росія отримала поставки зброї з Північної Кореї.

"Це тисячі контейнерів. За нашими підрахунками вони отримали орієнтовно від 300 до 500 тисяч снарядів", - додав керівник естонської розвідки і зауважив, що ці підрахунки базуються на кількості у співвідношенні до розмірів контейнерів та інформації про виробництво.

А от щодо поставок зброї з Ірану, то Ківісельг назвав цифру у майже тисячу дронів щомісяця. Саме стільки БПЛА-камікадзе країна-агресорка отримує від свого партнера. Водночас щодо передавання ракет інформації поки немає.

"Кремль намагається отримати зброю звідусіль, де тільки це можливо. І результат перемовин, які нещодавно відбулися між Китаєм та Москвою – це певні домовленості. Але які саме, поки не можу озвучити. Наразі у нас не має жодного підтвердження того, що Пекін постачає зброю Москві", - зауважив керівник розвідки Естонії.

Джерело: ТСН.ua
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дивовижне життя Івана Підкови. Козацький ватажок, що шаблею здобув трон господаря Молдови і був підло страчений у Львові за наказом короля, щоб врятувати Польщу від помсти султана

субота, 27 липень 2024, 18:15

Лідери козацтва пізніших часів відтіснили в пам'яті народу відчайдушного і умілого отамана, що з купкою запорожців став одним з вершителей доль Східної Європи і підняв роль українського козацтва до небувалих до того висот, перевершивши Байду Вишневецького

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...