"Хайль Зеленський": Російська пропаганда поширює у мережі "німецький рекламний ролик" (відео)

Мережею шириться пропагандистська «німецька реклама» про «нациста» президента України Володимира Зеленського, яке насправді зняли росіяни. Про це повідомила російська служба Радіо Свобода, передають Патріоти України.

У соціальних мережах поширюється відеоролик німецькою мовою, який нібито знятий як реклама правопопулістської партії Альтернатива для Німеччини. Проте сама партія у ролику не зазначається, а у німецькій пресі та на сайті партії немає жодної згадки про відео.

У відео стверджується, що нібито постійна підтримка України «обкрадає» жителів Німеччини. «Рекламний ролик» демонструє німецьку родину, яка складається з чоловіка, дружини та дитини, до яких приходять люди у формі та конфіскують все цінне з їхньої квартири. А також виривають сережки з вух матері та забирають іграшку у дитини.

Далі вони вішають на стіну портрет Зеленського та йдуть зі словами: «Хайль Зеленський!»

У титрах відео пишуть, що Німеччина витратила на допомогу для України понад 22 мільярди євро та завершуються словами: «Якщо ваша країна в НАТО, будьте готові до НАТО у своєму домі».

Відео поширилось у низці російських прокремлівських блогів. Зокрема, його опублікував у Telegram-каналі член Громадської палати за президента Росії Армен Гаспарян.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ситуація під Вугледаром загострилася: Маломуж пояснив, чим для України обернеться втрата міста

субота, 28 вересень 2024, 18:15

Ситуація біля Вугледара на Донеччині може розвиватися за двома основними сценаріями. Зокрема, загроза існує для Покровська. Таку думку висловив генерал армії Микола Маломуж в ефірі телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. З його слів, в разі з...

"Єдина правильна відповідь - "все добре": Ольга Фреймут розлютила українців черговим уроком "хороших манер" (відео)

субота, 28 вересень 2024, 16:30

Ольга Фреймут, яка після початку великої війни виїхала до Великої Британії, відновила свою рубрику з порадами з етикету, які нерідко ставали предметом жартів і пародій. Телеведуча запустила марафон сучасних манер, який має власну сторінку в Instagram, ...