"Харківська міськрада не схотіла прибрати з назви драмтеатру ані "русский", ані "им. Пушкина". Бо "русскій мір" - це Європа", - Голобуцький

"Харків: міськрада не схотіла прибрати з назви драмтеатру ані "русский", ані "им.Пушкина". Бо "русскій мір" - це Європа. Досі", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Депутатка Нємикіна від блоку Кернеса з профільної комісії заявила, що мати в місті "русскій" театр, тим більше імені Пушкіна - ознака освіченості і демократичності. "...Есть имена, не принадлежащие одной стране. Такое мировое признание получило и имя поэта Александра Пушкина. Оставив имя Пушкина в названии нашего театра, мы еще раз покажем миру, что мы с вами не варвары, мы европейская, образованная и демократическая нация".

--
Ми ж всі зараз розуміємо, що йдеться не про культуру і навіть не про нєтлєнку Пушкіна про корито й бабу. Йдеться про виховання лояльності громадян до власної країни, а не до Росії. І про нацбезпеку - ліквідацію підґрунтя для чергового нападу "для порятунку своїх, таких же русскіх".
Але харківські депутати такої "складної" логічної побудови не розуміють. І при тому лишаються депутатами. Війна не стає на заваді лобістам "русского міра". І вітчизняні спецслужби теж нічим не заважають утверджувати "простір Пушкіна" на території України. Прикро...".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Польщі і Румунії проросійські сили готують антиукраїнські провокації: що відомо - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 5:00

23 квітня Сенат остаточно схвалив законодавчий пакет, який передбачає виділення майже 61 мільярда доларів додаткової військової та економічної допомоги Україні. Білий дім вже заявив, що готує для відправлення в Україну допомогу на 1 мільярд доларів. ...

В РФ горять заводи і НПЗ. Губернатор влаштував диверсію. Скоро за ним прийде ФСБ - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 2:35

В різних куточках Росії палає після масштабної атаки безпілотників України. Незважаючи на незадоволення з боку США Україна продовжує бити по нафтобазам і іншій критичній інфраструктурі ворога. Але цікаво інше – губернатор одного з регіонів зробив заяву...