Хіти тижня. 100 рублів за долар і закриття підприємств: "Сбербанк Росії" зробив прогноз для країни-бензоколонки

Глава банку розповів, що на тлі поширення пандемії коронавіруса можлива криза, який сильно вдарить по економіці Росії.

Наглядова рада Сбербанку РФ прогнозує різке падіння рубля і готується до трьох сценаріїв розвитку кризи, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Глава банку Герман Греф розповів, що на тлі поширення пандемії коронавіруса можлива криза в трьох сценаріях, яка сильно вдарить по економіці Росії. Зокрема, один з них має на увазі падіння ціни на нафту до $ 20, курс долара - 100 руб. і макроекономічні зрушення: тимчасові розриви виробничих ланцюжків, припинення роботи частини підприємств.

Крім того, керівник банку зізнався, що криза виявилася глибшою, ніж здавалося спочатку і уряди всіх країн активно включилися в боротьбу з ним.

Нагадаємо, що причиною кризи може стати пандемія коронавірусної інфекції, яка з кожним днем зростає. Також однією з причин вважають цінову війну за нафту, нарощування експорту і виходу Саудівської Аравії з угоди ОПЕК+.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...