Хіти тижня. Бережіться! П'ять знаків Зодіаку розлучаються частіше за інших - шлюб з ними буде дуже "крихким"

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які часто розлучаються через свій характер. Про це повідомляє "Яндекс Дзен", передають Патріоти України.

Овен

Вони завжди хочуть бути лідерами в сім'ї, але часто поводяться як тирани. Вони люблять контролювати всі процеси - від побуту до фінансів. Тому друга половинка не витримує тиску.

З Овнами складно сперечатися і щось доводити. Вони впевнені в своїй правоті і рідко поступаються. Навіть зроблені помилки не переконують їх у тому, що в цьому винні саме вони.

Стрілець

Це люди, які люблять свободу і незалежність. Вони рідко обмежують себе або ставлять інтереси інших вище своїх. Вони імпульсивні, а шлюби часто укладають поспішно.

Стрільці не люблять великої відповідальності, в тому числі і за сім'ю. Їм швидко приїдається побут і тяготи подружнього життя. Тому вони намагаються втекти, що неминуче призводить до розлучення.

Водолій

Представники даного знака також дуже цінують свою свободу. Шлюб часто вважають рабством і утиском. Тому легко можуть піти від другої половини. Вони рідко прив'язуються і живуть "на своїй хвилі".

Козеріг

Люди-трудоголіки народжені під цим знаком. Для них робота завжди на першому місці. Не люблять романтику, віддають перевагу відпочинку поодинці.

Часто пари, де партнер Козеріг, розлучаються через вічну зайнятість. Козероги дуже багато приділяють часу праці.

Близнюки

Нерішучість - слабка сторона Близнюків. Вони часто не можуть прийняти рішення, передумують і здаються. В один момент вони можуть припинити відносини і піти з речами.

Також із Близнюками часто нудно. Вони не завжди проявляють емоції, але люблять стабільність.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 23 квітня: Вранці потрібно виглянути у вікно і запам'ятати, кого першим побачили на вулиці

вівторок, 23 квітень 2024, 7:05

Християни східного обряду відзначають церковне свято 23 квітня на честь мученика Терентія, який відмовився принести жертву язичницьким богам навіть під загрозою тортур. Цей день зазвичай приносить тепло і ясну погоду. За повір'ями, сонце в цю дату вип...

Бійці ССО показали, як HIMARS знищив російську САУ "Гіацинт" (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 6:15

Росіяни встигли зробити лиш кілька пострілів з цієї гармати, перед тим, як українці ліквідували ворожу САУ. Українські захисники виявили ворожу гармату Гіацинт на окупованій частині півдня країни та завдали по ній удару з комплексу HIMARS. Про це повід...