Хіти тижня. Чи варто українцям оплакувати Куравльова? - письменник та дипломат Борщевський

Патріоти України пропонують ознайомитись з публікацією письменника та дипломата, експерта Центру дослідження Росії Сергія Борщевського про кумира радянського кіно Леоніда Куравльова, звістка про смерть котрого вразила сердобольних українців.

Помер актор радянського кіно Леонід Куравльов. Прочитав про це на сайті "Української літературної газети". Матеріал так і називається. При цьому "УЛГ" посилається на російські масмедіа. А ще, вочевидь, також з посиланням на них же, додаються медичні подробиці, зокрема "...ураження мозку з порушенням роботи пам'яті..."

Щодо ураження мозку і проблемами з пам'яттю в Куравльова, можливо, це новина для лікарів, які його обстежували. І, мабуть, до тих українських ЗМІ, які її підхопили з вуст російських масмедіа, ніяк не коментуючи.

Мені ж діагноз Куравльова відомий давно. З сайту "Миротворець", де про актора радянського кіно сказано: "Антиукраїнська пропаганда. Відверта підтримка агресивної політики Росії". Сьогодні до цієї характеристики додалося одне слово: "Ліквідований".

То, можливо, українським ЗМІ і, зокрема, газеті, яку видає голова Національної спілки письменників України, перш ніж підхоплювати й тиражувати новини з-за поребрика, варто зазирати у святці "Миротворця"?

І ще одне міркування: Україна стане справді незалежною, коли перестане жити життям колишньої метрополії з її новинами. Споживайте українське, в тому числі новини.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Відповзав зі спущеними штанами: Пікантне поранення окупанта перетворило його на справжнє посміховисько (фото, відео)

четвер, 28 березень 2024, 23:34

Російський загарбник несподівано для самого себе здобув перемогу у конкурсі на найпікантніше поранення, в якому навіть не планував брати участь. Такий вердикт винесли користувачі соцмереж після публікації українськими військовими відео, на якому окупан...

"Демілітаризувала" власна ППО: Біля Севастополя впав російський військовий літак (фото, відео)

четвер, 28 березень 2024, 23:23

Біля окупованого Севастополя впав російський літак, за даними окупантів, це міг бути Су-35. Про це повідомили місцеві пабліки, які зафіксували падіння палаючого літака і пілота, який катапультувався, передають Патріоти України. "Російське ППО як крок д...