Хіти тижня. "Дебатів на "Олімпійському" не буде, ні 14-го квітня, ні 19-го", - штаб Порошенка

​Кандидат у президенти Петро Порошенко готовий прийти 19 квітня на НСК "Олімпійський" для дискусії зі своїм суперником у другому турі виборів Володимиром Зеленським тільки тоді, коли час їхньої дискусії не збігатиметься з часом дебатів на "Суспільному".

Про це повідомив представник виборчого штабу Порошенко Олег Медведєв, передають Патріоти України з посиланням на 5 канал.

"Якщо це будуть дебати, і дебати в той час, який не суперечитиме законодавству, то можна було б розглядати, як туди піти. Але оскільки вони призначені на той час, коли Порошенко за законом має бути на Суспільному телебаченні, як законослухняний громадянин, – Порошенко піде на суспільне ТБ, а законодавство каже, що 19 числа мають відбутися дебати на Суспільному, і жоден з кандидатів у Президенти не має права проігнорувати вимогу закону", – пояснив Медведєв.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...