Хіти тижня. "Фільм жахів про зомбі в піонерському таборі...": Шокуючі записки вінничан-дикунів про умови відпочинку в Рассейці

Покинуте село в ср…ці світу. Все загажене по дахи. Комарі, гризуть, занедбані і закриті бази, розвал і руїна, - зазначають відпочиваючі...

Про це пише у своєму блозі вінницький журналіст Роман Ковальський, передають Патріоти України. Далі - мовою оригіналу:

"Вони говорили: віддалений курорт, офігенний пляж, затишні будиночки, фуд-корти, кемпінг є … ну ми і поперли. Що нам, молодим, тих вісімдесят кілометрів. Та фігня, за великим рахунком. Поруч. Цією Рассейка у мене половина стрічки на Фейсбук (до речі, якого?). «Бідняжки» туди їздять. Люди, бляха, щасливі., – пише про свої враження від дикого відпочинку під Одесою на Чорному морі мандрівниця із Вінниці Аліса Губенко. – Але по цій дорозі … дорога в пекло, не менше феєрично самого пекла. Вісімдесят кілометрів по дорозі, яка є на карті, але її, с…а немає. Вибоїни і пил. Я трохи нирки не виплюнула, а найближчий тиждень буду плюватись болотом. Але види, звичайно шикарні.

А тепер, уяви собі фільм жахів про зомбі в піонерському таборі … уявили? Так ось, його знімуть в Рассейка.

Покинуте село в ср…ці світу. Все загажено по дахи. З дорогами, які ще гірше, ніж ті, за якими ми тряслися, пил стоїть стовпом, комарі, гризуть, занедбані і закриті бази, розвал і руїна. І зомбі з червоними від сонця і шмурдяка особами, які прут на собі матраци, дітей та мужиків в сандаликах на носочки.

Гаразд, приїхали. Треба заночувати, витрусити пил з трусів і зацінити місцевий колорит. Йдемо на базу із Фейсбуку. Назва ще така, соковита – «Мандарин». Тітка почала водити нас за номерами. Я спочатку подумала, що то шафи, але ні – номера. Зручності у дворі. Гм. Питаю за палати зі зручностями, які теж анонсовані і у великій кількості, прошу показати. Ну, вона пішла, показала ще номерок. А потім задала логічне запитання: «А ви до нас на довго?».

Не знаю, кажу, до завтра точно, а вранці подивимося. Мадам зміряла мене зневажливим поглядом і каже: «А йдіть ви нафіг отсюдова, заради однієї ночі я вам тут не стану нічого показувати». Ми офігіли , звичайно, пішли в зазначеному напрямку, нічліг шукати.

З усіх стаєнь (народ, я не жартую і не перебільшую, фотопруфи є), вибрали ту, де нам найбільше зраділи. «Золотий колос» – убита, брудна стайня, але персонал офігенний. Прям капец, які душевні тітки. Ми залишилися у них. Тут багато наших, «Бідняжки» з нами в стійлі.

А ціни. Коротше, за номер з іржавим душем, павуками, брудною ганчіркою, замість килимка у ванній і пір’яними подушками 640 грн. без харчування. 1100 грн. з їжею. Напевно доплата за адекватне ставлення до гостей … бляха, ми два дні тому в центрі Одеси відмінну двушку орендували за 1000 грн. На чотирьох – шикарна ціна, 250 грн. з носа. А тут конюшня за 320.

До пляжу треба топати по мосту, через лиман. Поки дотопали, офігіли від комарів, розрухи, пляжників. Офігіли і від пеліканів. Пелікани красиві. Але заради них їхати не варто. Пляж, як в Затоці. Прям один в один. Всі його принади зацінити не встигли – закінчився день. Завтра вранці підемо, кажуть там дельфіни бувають.

А місцева ресторація заслуговує окремого посту. Зберуся з думками, напишу.

Не перемикайтеся. Наше, турне в самому розпалі!

За добу до цього:

День перший. Обід.

Ідеальне місце щоб здохнути.

Ми забралися в таку глушину, де ніколи не буває людей. Неймовірно красивий берег, квітучий обрив, найчистіше пісок і тепле море. Тут все повинно було бути по іншому.

Наш маленький табір в тіні високих дерев. Поруч душ, розетки і тиша.

Хер там! Це Україна, дітки. Екстрім тур якийсь. Грьобаний екстрим тур.

Наш маленьких табір розлютився і звалює. Їдемо по розбитим, польовими дорогами на багаті села. Ковтаємо пил, і абсолютно щиро радіємо кожному кілометру, який забирає нас в якісь нетрі. Бо нерви дорожче.

Не перемикайтеся

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни готують наступ на кількох напрямках: Військовий експерт назвав дату "Х"

четвер, 18 квітень 2024, 21:45

Російські окупанти готують новий наступ у 2024 році, проте він проходитиме у другій половині року, після "інавгурації" Путіна. Про це в ефірі "Апостроф TV" заявив військово-політичний оглядач групи "Інформаційний опір" Олександр Коваленко, передають Па...

Вперше в Україні: В Одесі засвітився екстремальний спорткар Maserati (фото)

четвер, 18 квітень 2024, 21:33

В Одесі нещодавно помітили унікальне авто італійського бренду. Вулицями Одеси проїхала Maserati Corse 2020 – автомобіль з нової ери Мазераті, ціна якого може стартувати від 220 000$. Про це повідомляє topgir, передають Патріоти України. Зауважується, щ...