Хіти тижня. "Фізично зникне": Астролог передрік незавидну долю Ху*лу

Коли Марс з'єднається з Сонцем і Місяцем, Путін фізично зникне. Але можливо і таке, що він просто змінить зовнішність за допомогою пластики і поїде в іншу країну.

Експерт розповів, коли для Володимира Путіна буде найнебезпечніший в його житті період. Він буде в кінці 2021 року і весь 2020. Гороскоп президента Російської Федерації Володимира Путіна, якому 7 жовтня виповнилося 67 років, вказує на явні загрози його життю. Про це розповів астролог Влад Росс, передають Патріоти України з посиланням на Главред.

За словами астролога, в річному гороскопі Путіна відкривається будинок закордону, далеких мандрівок і взаємозв'язків з королями, царями, лідерами інших держав, і на міжнародній арені у нього все буде йти досить непогано.
Однак астролог звернув увагу на одне «але»: Путіну загрожує небезпека під час польотів на літаках або вертольотах. «Уран, який вказує на повітряний транспорт, знаходиться в будинку небезпеки. Такий показник свідчить про те, що людині весь рік варто утримуватися від подорожей по повітрю, оскільки літак, на якому він буде летіти, може розбитися», - зазначив Росс.
Також безліч неприємностей Путіну доставить і його особисте життя. Астролог додав, що в цій сфері буде дуже багато сварок, які затьмарять великий період в житті політика. Тому йому потрібно бути більш стриманим і терпимим. В цей період часу може спливти якась неприємна інформація щодо особистого життя російського лідера.
Росс звернув увагу на те, що найбільш негативний період для Володимира Путіна - це кінець 2021 року і весь 2022 рік, коли в його річному солярі з'єднаються Марс, планета вбивства і повалення, з Сонцем і Місяцем. Астролог не виключає, що саме в цей період часу Володимир Путін фізично зникне. Але можливо і таке, що він просто змінить зовнішність за допомогою пластики і поїде в іншу країну.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Затримання заступника Шойгу – це негативний сигнал для нас, - Вадим Денисенко

четвер, 25 квітень 2024, 0:30

"Затримання заступника Шойгу. Чому це негативний сигнал для нас", - пише політолог Вадим Денисенко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "1. Затримання такого рівня не могло бути проведене без погодження з ...

"Стоило мне лишь один раз вы*бать овцу… ": Іван Яковина дотепно пояснив, ким став Путін для Єльцина

четвер, 25 квітень 2024, 0:15

"Ельцин много всего хорошего хотел сделать, а в начале своего срока даже кое-что сделал. Но запомнится он тем, что буквально за руку привел Путина в свой кабинет и посадил его на трон", - пише російський опозиційний журналіст Іван Яковина на своїй стор...